Câți bani câștigă Alexia Eram. Sumă lunară babană pentru fiica Andreei Esca

Alexia Eram, fiica jurnalistei Andreea Esca, are 21 de ani însă se poate lăuda deja cu câștiguri lunare mult peste medie. Are deja propriul apartament de lux, își permite vacanțe exotice și numeroase ieșiri în localuri și cluburi de fițe la care, majoritatea adolescenților de vârsta sa doar visează cu ochii deschiși.

Alexia Eram se întreține acum singură la cei 21 de ani și îl depășește deseori și pe iubitul său, artistul Mario Fresh, atunci când vine vorba despre câștigurile financiare.

Alexia Eram este un influencer de succes și are multe colaborări cu brand-uri importante din România. Acum doi ani și-a înființat compania Margot Production care oferă servicii de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

Declarația de avere depusă de Alexia Eram la ANAF în 2021 arată faptul că a avut o cifră de afaceri de 900.000 de lei, iar conform bilanțului financiar lunar se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a declarat Alexia Eram.

Sursa foto: instagram