Cati bani vrea Andreea Marin de la hotii care i-au spart casa

Nu-i lasa pana cand nu-si vede si ultimul leut inapoi. Andreea Marin s-a constituit parte civila in dosarul spargerii casei sale si vrea sa-si recupereze prejudiciul, de 23.000 de lei, de la cei patru hoti.

Andreea Marin (40 de ani) si sotul ei, Tuncay Ozturk (29 de ani), nu vor sa-i lase nepedepsiti pe cei care au indraznit sa le sparga vila din Pipera si sa le cotrobaie prin lucruri.  Asa ca, pe langa anii de puscarie pe care ii risca pentru furt, hotii ar putea sa fie obligati de judecatori si la plata a 23.000 de lei.

CITESTE SI: Momente dificile pentru Catalin Botezatu. Isi poate risca viata

Andreea Marin s-a constituit parte civila  in dosarul care a ajuns pe masa magistratilor de la Judecatoria Buftea si aceasta este suma care i-ar acoperi paguba produsa, adica cei 1.000 de lei si bijuteriile care au disparut din casa. Trei dintre spargatori, Cristea Dragos, zis “Soare”, Marian Stanica,  zis “Moflea” si Georgian Costache, zis “Moldoveanu”,  se afla dupa gratii si isi asteapta pedeapsa. Si-au recunoscut fapta, insa sustin in continuare ca nu vrut sa-i faca nici un rau “Zanei”, pentru ca nu stiau ca este casa ei.

Ei au fost prinsi la mai putin de o luna de la furt, iar Andreea Marin si Tuncay Ozturk au fost extrem de incantati de cum si-au facut politistii ilfoveni treaba. “A fost un eveniment nefericit, pe care-l consider trecut, nu vreau sa mai vorbesc despre el. Ma bucur ca hotii au fost prinsi. Sper ca noi sa fim un exemplu si sa nu se mai intample astfel de situatii la noi in tara”, declara atunci, pentru Click!, medicul fizioterapeut.

Insa unul dintre cei care le-a intrat neinvitat in casa, un al patrulea barbat, este inca in libertate. Adrian Toma, care are 28 de ani,  nu a fost gasit pana acum de politisti si este dat in urmarire. Acesta, impreuna cu ceilalti trei, a pradat casa in seara zilei de 21 august, cand Andreea era in Turcia, iar Tuncay lua masa cu prietenii in oras. Totul a durat cinci minute, iar hotii nu s-au atins de obiectele valoroase. Tocmai de aceea, Tuncay a intrat atunci la banuieli.

“Cred ca au venit pentru ceva anume, pentru ca este foarte ciudat ca nu au luat nimic, desi aveau de unde sa ia bani, bijuterii. Aveam laptop-ul la vedere, o geanta plina cu bani, nici nu le-au dat importanta. Am comandat deja un dispozitiv de detectat microfoane, sa vedem daca au apucat sa instaleze vreun soft in interior”, ne-a spus ingrijorat Tuncay Ozturk.

 Sursa: click