Câți dintre utilizatorii Pornhub efectuază plățile cu monede virtuale

Pornhub a oferit o cifră oarecum descurajantă pentru numărul de clienți care utilizează opțiunile de plată în crypto monede lansate recent. Potrivit unui raport de la The Next Web Friday, furnizorul de pornografie online a spus printr-un e-mail că mai puțin de 1% din achizițiile efectuate pe platformă sunt efectuate cu crypto monede.

Pornhub a avut o medie de 81 de milioane de vizitatori pe zi anul trecut, potrivit cifrelor proprii, care se ridică la aproximativ 28,5 miliarde în total. Prin urmare, mai puțin de 1 la sută este încă un număr atât de mic. Cu toate acestea, compania nu dă proporția de vizitatori care plătesc efectiv serviciul premium contra cost, după cum subliniază TNW.

În ciuda cifrei scăzute de absorbție, compania rămâne pozitivă în ceea ce privește potențialul tehnologiei, spunând sursei de știri: “Cu toate acestea, ne așteptăm să vedem în viitorul apropiat adoptarea pe scară largă a crypto monedelor și a tehnologiei blockchain pe site-ul nostru”.

Citește și:  CAMERA REPREZENTANȚILOR DIN SUA PROMITE UN PROIECT DE LEGE PENTRU COMBATEREA UTILIZĂRII CRYPTO MONEDELOR DE CĂTRE TERORIȘTI

Pornhub a anunțat pentru prima dată că va accepta plăți de crypto monede în aprilie, când a făcut o înțelegere pentru a utiliza tokenurile. La acea vreme, firma a spus că a fost alegerea sa datorită bazei largi de utilizatori a crypto monedelor și a unei campanii on-line pe forumurile sale pentru a accepta tokenurile.

Atenționat la preocupările privind confidențialitatea utilizatorilor săi, Pornhub a acceptat încă două crypto monede, tron ​​și zencash (denumite acum horizen), ca mod de plată. “Aici, la Pornhub, este important să satisfacem preferințele clienților noștri în schimbare și, ca atare, înseamnă acceptarea crypto monedelor ca metodă de plată, care le oferă utilizatorilor anonimatul și securitatea”, a declarat Corey Price, vicepreședinte al companiei Pornhub, a spus la acea vreme. În august, Pornhub a semnat o înțelegere cu firma PumaPay pentru plățile crypto.