Câți membri are cea mai mare familie din lume! Toți locuiesc în aceeași casă. Video

Cea mai mare familie din lume locuiește în satul Baktawng, din statul Mizoram, din India. Familia are, nici mai mult, nici mai puțin de 199 de membri care locuiesc în aceeași casă.

Pu Ziona a fost cel care a pus bazele acestei familii care este cea mai mare din lume. El a avut 38 de soții și 89 de copii, care la rândul lor au avut și ei copii. Ziona a murit în 2021, la vârsta de 76 de ani, dar familia sa continuă să locuiască în aceeasi casă construită de el pe dealurile din Baktawng, scrie The Straits Times. Unii dintre copiii lui s-au căsătorit cu câte o femeie, alții cu mai multe, astfel că numărul membrilor familiei a ajuns acum la 199.

Pu Ziona a înființat și condus o sectă creștină cunoscută sub numele de Chhuan Thar Kohhran (Biserica Noii Generații) și a fost privită de mulți drept un profet și un „ales al lui Dumnezeu”. Chhuan Thar Kohhran permite poligamia și cei 2.600 de membri ai sectei, dintre care majoritatea locuiesc în Baktawng, cred într-o „epocă de aur” post-apocaliptică în care vor fi ocoliți de mânia divină și vor primi privilegii speciale.

Familia lui Pu Zona detine o crescătorie cu 100 de porci, terenuri agricole, patru ateliere de tâmplărie și o fierărie unde toți membrii familiei muncesc. Pregătirea celor două mese zilnice este o munca de Sisif. Sunt folosite de obicei cel puțin 80 de kilograme de orez pe lângă alte ingrediente, iar mâncarea este preparată în cazane uriașe.