Cati oameni te plac in functie de zodie

Daca nu ai prea multi prieteni, nu te deprima. S-ar putea sa fie si vina astrelor. Vezi cati oameni te plac in functie de zodie.

Berbec

Toata lumea se poarta frumos cu tine, dar nu te lasa pacalita! Au aceasta atitudine pentru ca nu vor sa asiste la o noua rabufnire de-a ta. Din pacate, te place cu adevarat o singura persoana si sunt sanse mari ca ea sa fie masochista.

CITESTE SI: Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adeptii placerilor?

Taur

Ai o fire capricioasa, iar asta te face sa pari usor nesuferita in fata celorlalti. Exista o lista scurta de oameni care te plac, iar aici ar intra mama si bunica ta. Dar cine are nevoie de prieteni cand exista atata mancare?

Gemeni

Nimeni nu iubeste petrecerile mai mult decat tine, iar simtul umorului de care dai dovada ii face pe ceilalti sa te placa din prima clipa. Problema apare cand ajung sa te cunoasca si sa vada cat esti de imprevizibil. Daca vrei sa ramai cel mai popular din tot zodiacul, tine oamenii la distanta!

Rac

Rolul de „mama ranitilor” ti se potriveste perfect, asa ca nu este de mirare ca toata lumea te place. Colegii de serviciu, de facultate, rudele, vecinii, toti te coplesesc cu atentie, mai ales cand au nevoie de tine. Tu nu placI pe nimeni, dar te pricepi de minune sa ascunzi asta!

Leu

Cine are nevoie de admiratori sau de prieteni cand are o freza atat de cool? Tu sigur nu!

Fecioara

Din pacate, nimeni nu te place, dar esti ok cu asta. Oricum nu ai nevoie de admiratia unor ignoranti care accepta sa duca o viata imperfecta!

Balanta

Esti atat de naiva, incat ai impresia ca toata lumea te place, dar calmul si indecizia ta ii scot pe ceilalti din sarite. Ai trei oameni care te-au vazut beata si vor ramane fanii tai o viata. Nu exista, insa, garantii ca te plac destul incat sa stearga filmarea cu tine cand alergai goala pe plaja!

Scorpion

Colegul tau din clasele primare chiar te-a placut, desi obisnuiai sa ii furi pachetul din geanta si sa il incui in dulap. Acum ai ceva probleme de popularitate, dar sigur va veni cineva care sa te placa. Trebuie doar sa ai rabdare!

Sagetator

Intrebarea este cine nu te place pe tine? Amuzanta, pusa pe sotii, dornica de distractii, nimeni nu rezista farmecelor tale. Iar partea cea mai buna este ca dincolo de atitudinea ta jucausa nu se afla nimic, asa ca nu reprezinti niciun pericol pentru ceilalti.

Capricorn

Portarul de la tine de la munca este fanul tau numarul unu. Ii place la tine faptul ca nu este el ultimul fraier care pleaca din cladire.

CITESTE SI: Slabiciuni si ispite in functie de zodie. Cu ce se lupta fiecare nativ

Varsator

Nu esti cel mai popular, dar ai cel putin trei oameni care te plac sincer. Si cum ar putea sa nu o faca, cand au vazut ce suflet cald si delicat esti.

Pesti

Ai doi oameni, pe care i-ai platit sa te placa. Nu te rusina cu asta, oricine ar fi fost in locul tau facea la fel.

 

Sursa: unica