Câţi parteneri sexuali ar trebui să ai într-o viaţă. Răspunsul şoc al specialiştilor

Te-ai intrebat vreodată care este numărul ideal de parteneri sexuali pe care trebuie să îi aibă o femeie sau un bărbat? Ţi se pare că este vorba de promiscuitate? Iată ce cred experţii despre acest lucru.

14 este limita de parteneri sexuali din trecut pentru femei, iar pentru bărbaţi 15. Mai mult decât atât, oamenii cred că ar putea fi un comportament destul de promiscuu, iar studiile arată că aceştia tind să exagereze când vine vorba de partenerii sexuali din trecut.

I-ai spune noului partener de viaţă cu câte persoane ai avut experienţe sexuale în trecut?

Citește și: Mărturiile șoc ale unei femei dependente de masturbare

Persoanele care au trecut printr-o perioadă mai tumultoasă a vieţii pe plan sexual tind să păstreze pentru ei aceste detalii sau să mintă. Raportul a arătat faptul că numărul partenerilor sexuali “dorit” de femei este până în 14, iar pentru bărbaţi până în 15.

S-a dovedit faptul că istoria ta sexuală poate afecta modul în care cineva te percepe. Chiar dacă standardele sunt destul de apropiate, atât femeile cât şi bărbaţii preferă ca partenerul lor de viaţă să nu fi avut în trecut un număr foarte mare de aventuri.

Totuşi, în cazul în care ai prea puţini parteneri îţi poţi pierde apetitlul sexual. Sondajul realizat de Superdrug Online Doctor arată faptul că persoanele care au avut un număr redus de parteneri sunt mai conservatoare din punct de vedere sexual. Media optimă a partenerilor sexuali atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, conform studiilor, este de 7.

Sursa traducere: perfecte.ro