Cati ROMANI l-ar mai VOTA pe Traian Basescu

Desi nu mai are dreptul constitutional sa isi mai depuna CANDIDATURA pentru un nou MANDAT la Presedintie, TRAIAN BASESCU inca mai are destul de multi simpatizanti, potrivit unui sondaj online realizat de gandul.info.

TRAIAN BASESCU a ajuns la Cotroceni in 2004, din partea aliantei Dreptate si Adevar. A fost primul mandat de cinci ani al unui PRESEDINTE postdecembrist. Atunci, seful statului l-a invins pe Adrian Nastase, candidatul PSD.

Citeste si: AVOCATUL POPORULUI II RASPUNDE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU CU PRIVIRE LA OUG 49/2014

In 2009, BASESCU a reusit sa ramana la Cotroceni, fiind ales, din nou, PRESEDINTELE ROMANIEI. De data aceasta A CANDIDAT din partea PDL, reusind sa-l invinga pe Mircea Geoana, la o diferenta foarte mica de voturi.

Cu zece ani petrecuti la Cotroceni, ani destul de controversati, mai ales in contextul in care a trecut prin doua suspendari, TRAIAN BASESCU se apropie de finalul celui de-al doilea MANDAT, la sfarsitul lunii decembrie.

Potrivit Constitutiei, un PRESEDINTE poate avea maxim doua mandate, astfel ca BASESCU nu mai are dreptul sa CANDIDEZE si a treia oara.

Citeste si: TRAIAN BASESCU SI CRISTIAN DIACONESCU S-AU INTALNIT IN SECRET LA PALATUL COTROCENI

Daca legea fundamentala ar permite, cel mai probabil insa ca seful statul ar intra, din nou, in cursa pentru PREZIDENTIALE. Sondajul online realizat de Gandul, arata ca BASESCU inca mai are destui votanti.

Sursa foto: gandul.info, pesurse.ro