Cauza morții Reginei Elisabeta a II-a! Ce scrie în certificatul de deces

Cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluit, joi, de National Records of Scotland care a dat publicității certificatul de deces al suveranei. Conform documentului, Regina Elisabeta a II-a a murit de bătrânețe, în certificat fiind precizate data și ora morții morții – 8 septembrie, 15.10 – și locul – Castelul Balmoral din Scoția, informează jurnaliștii de la BBC.

Certificatul de deces al reginei a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne. Moartea Reginei a fost înregistrată în Aberdeenshire, pe 16 septembrie, de către grefierul șef al Scoției, Paul Lowe. În certificatul de deces au fost menționate și numele părinților ei, regele George al VI-lea și Elizabeth Bowes-Lyon.

Palatul Buckingham a transmis, în seara zilei de 8 septembrie, un comunicat prin care anunța moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Regina a murit în pace în această seară, la Balmoral”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii suferea de la sfârşitul anului trecut de ceea ce Palatul Buckingham numise „probleme episodice de mobilitate”, obligând-o să se retragă din aproape toate angajamentele ei publice.

Sursa foto: twitter