CAVALERUL NEGRU, satelitul misterios care spioneaza Pamantul de mii de ani

Fenomenele inexplicabile asociate planetei Pamant au fascinat tot timpul lumea stiintifica, iar povestile legate de satelitul numit “Cavalerul negru” se incadreaza perfect in aceasta sfera. Primele informatii despre “Cavalerul negru” au fost oferite publicului in jurul anului 1955, cand americanii si rusii se banuiau reciproc de provenienta acestui satelit, considerat de ambele tabere ca fiind unul de spionaj.

Apoi s-a dovedit ca misteriosul Black Knight era un obiect spatial ale carui origini nu se cunosc nici astazi. 

In anul 1899, fizicianul Nicola Tesla detectase un semnal radio suspect despre care afirmase, la vremea respectiva, ca provine din spatiu.

Incepand cu anii ’20 apar tot mai multe voci care confirma descoperirea lui Tesla, demn de remarcat fiind experimentul initiat in anul 1928, in cadrul caruia un grup de oameni de stiinta norvegieni au reusit sa receptioneze acelasi gen de semnale, in timpul experiment cu transmisii radio pe unde scurte.

In anul 1954, presa americana a publicat un anunt al US Air Force in care se confirma existenta a doi sateliti necunoscuti care gravitau pe orbita Pamantului, intr-o perioada in care nicio tara nu avea inca posibilitatea de a lansa astfel de obiecte spatiale.

CITESTE SI: NASA, ANUNTUL BOMBA CARE SCHIMBA VIITORUL OMENIRII!

Ulterior, in anul 1963, astronautul Gordon Cooper a declarat ca a vazut un OZN verzui atunci cand parcurgea orbita cu numarul 15 la bordul misiunii spatiale Mercury 9. Aceasta misiune a fost urmarita pe ecranele radar de aproximativ 100 de persoane din cadrul Muchea Tracking Station a NASA aflata langa Perth, Australia. O explicatie oficiala a acestor declaratii a aparut mai tarziu si in aceasta s-a afirmat ca o parte din echipamentele electronice au functionat cu intreruperi ceea ce a cauzat aparitia unei cantitati mari de CO2 care i-ar fi produs halucinatii lui Gordon Cooper.

In anul 1973, cercetatorul scotian Duncan Lunan a dorit sa confirme intr-un mod categoric existenta lui Black Knight. El s-a intors la datele oamenilor de stiinta norvegieni cu privire la fenomenul LDE si le-a analizat din nou. Lunan a descoperit, dupa decodarea semnalelor receptionate, ca acestea reprezentau o harta stelara ce indica totodata directia catre Epsilon Boötis, o stea dubla aflata in constelatia Boötes. Orice ar fi fost Black Knight, acesta parea sa transmita o invitatie din partea oamenilor din Epsilon Boötis. Aceasta invitatie ar fi fost transmisa in urma cu 12.600 ani, in conformitate cu cercetarile efectuate de Lunan.

Ultima dovada privind existenta lui Black Knight a aparut in anul 1998 atunci cand naveta spatiala Endeavor a efectuat primul sau zbor spre Statia Spatiala Internationala avand indicativul STS-88. Astronautii aflati la bordul lui Endeavor au obtinut mai multe fotografii ale obiectului ciudat care au fost facute publice pe site-ul NASA. Dar foarte curand toate fotografiile au disparut. Ele au reaparut ceva timp mai tarziu, avand adrese URL noi si diferite descrieri in care se arata ca in toate acestea se observa bucati de moloz sau resturi spatiale. Fotografiile erau de o inalta calitate si ele aratau, fara urma de indoiala, un anumit tip de vehicul spatial.

Iata cateva afirmatii ale oamenilor de stiinta privitoare la acest satelit neobisnuit de mare si de avansat tehnologic:

Doctorul George Millard declara: “Misteriosul obiect zburator care graviteaza in jurul Pamantului nu seamana cu nici un fel de tehnologie spatiala pe care o cunoastem. Cred ca avem de a face cu fel de satelit spion provenit din alta lume. Daca ipoteza mea se va dovedi corecta, cred ca fiecare om de pe fata Pamantului va trebui sa faca fata unui pericol extrem de mare”.

Doctorul Maksud Chernova afirma in conferinta de presa de la Geneva dedicata studiului acestui satelit: “misteriosul satelit are o forma identica cu cea a unui diamant si se pare ca este protejat de un camp de forta”.

Cam atat se cunoaste in prezent despre Black Knight. Noi stim cum arata, de unde a venit, cand a venit, care este scopul sau (un fel de ambasador) si el a fost confirmat de multi martori de incredere din cadrul programului spatial. si atunci de ce nimeni nu stie despre el si de ce nu recunoaste NASA existenta sa?

In primul rand, e posibil sa nu existe… Informatiile care sunt menite sa manipuleze inconstientul oamenilor sunt aruncate si lasate sa se dezvolte in mintea fiecaruia. Ce au anumite structuri de castigat din asta? Sunt multe aspecte de luat in considerare iar raspunsurile pot sa devieze mult de la subiect.

O alta varianta ar fi tehnologia paralela dezvoltata de catre oculta mondiala. Daca mergem pe ideea ca tehnologia la care am ajuns are o fata ascunsa, departe de privirile oamenilor, putem presupune ca primul satelit trimis in spatiu nu a fost Sputnik…

Exista si varianta care spune ca acest satelit (daca exista) a fost lasat aici de catre cei ce ne-au creat sau de catre o civilizatie foarte avansata, care doreste sa ne monitorizeze. Teoria are multe lipsuri si poate fi contestata usor insa tocmai asta e si farmecul acestor teorii. De cele mai multe ori negatiile din partea guvernelor lumii asupra unor anumite subiecte fierbinti s-au dovedit a fi reale.