Caz Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă, sadic și dezechilibrat emoțional! Ce cuvânt are tatuat în zona intimă

Specialiștii din poliție au o misiune dificilă în a descoperi cât de îndepărtat este trecutul infracțional al lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal. Noile amănunte descoperite de oamenii legii anunță un ”Popicu” ce suferă accese puternice de excitație a virilității. Ce cuvânt are tatuat în zona intimă?

Din raportul de expertiză psihologică depus la dosar reiese că Gheorghe Dincă a avut un plan macabru în privința victimelor sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În cele 100 de pagini ale raportului, individul este descris drept sadic și dezechilibrat emoțional, cu o inteligență aproape limitată, destul de primitiv, decepționat, cu obsesie pentru femei.

Citește și:  CAZ CARACAL. MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ!

Noile amănunte îi mai adaugă câteva atribute. Dincă are o tendință anormală spre satisfacerea excesivă a trebuințelor intime, lucru care reiese din tatuajul pe care și l-a făcut în tinerețe, poziționat în zona intimă. Mai exact, la examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că pe organul genital al acuzatului a observat tatuajul ”LUX”. Întrebat la examinare ce reprezintă însemnul, fără să gândească prea mult, Dincă a răspuns că l-a făcut în tinerețe și că nu contează de ce, pentru că ”eram tineri și proști”.

Procurorii: Plăcerea trupească, preocupare dominantă pentru inculpat

Astfel, în urma tuturor expertizelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că principalul suspect în cazul Caracal avea adevărate obsesii cu privire la partea carnală, în special legate de virilitate și stimularea organelor genitale. Toate detaliile sunt în rechizitoriul cu care acesta a fost trimis în judecată.

De asemenea, potrivit Spynews, procurorii au notat în document că plăcerea trupească reprezintă pentru Dincă o preocupare dominantă. De altfel, inculpatul a relatat nenumărate episoade în care a apelat la servicii de prostituție sau la partenere contra anumitor servicii și chiar la relații extraconjugale.

Sursa foto: captura video