CAZ INEDIT de Revelion: GEMENI nascuti la doua minute distanta, dar in ANI DIFERITI

DOI GEMENI DIN CALIFORNIA, care s-au nascut de ANUL NOU, la doar doua minute distanta unul de altul, au date de nastere in ani diferiti.

Inedita performanta a fost reusita pentru ca micuta Jaelyn Valencia a venit pe lume la ora 11.59 p.m. pe 31 decembrie 2015, iar fratele ei la ora 12.01 a.m, pe 1 ianuarie 2016, scrie publicatia americana Mashable.

Chiar daca cei doi copii s-au nascut la o diferenta de doar doua minute, in actele oficiale ei vor avea date de nastere diferite, in ani diferiti.

Copilasii ar fi trebuie sa se nasca la sfarsitul lunii ianuarie, dar tanara mama a ajuns de urgenta la spitalul din San Diego pe 31 decembrie 2015.

Unul dintre gemeni era in pozitie pelviana, iar medicii au decis ca femeia trebuia sa nasca cat mai repede. Dupa cateva ore de travaliu, copiii au venit pe lume perfect sanatosi. 

Sursa: Adevarul

Caz inedit de Revelion: gemeni nascuti in ani diferiti, deşi diferenta de varsta dintre ei este de doar doua minute


Doi gemeni din California, care s-au nascut de Anul Nou, la doar doua minute distanta unul de altul, au date de naştere in ani diferiti. Inedita performanta a fost reuşita pentru ca micuta Jaelyn Valencia a venit pe lume la ora 11.59 p.m. pe 31 decembrie 2015, iar fratele ei la ora 12.01 a.m, pe 1 ianuarie 2016, scrie publicatia americana Mashable. Chiar daca cei doi copii s-au nascut la o diferenta de doar doua minute, in actele oficiale ei vor avea date de naştere diferite, in ani diferiti. Copilatii ar fi trebuie sa se nasca la sfarşitul lunii ianuarie, dar tanara mamica a ajuns de urgenta la spitalul din San Diego pe 31 decembrie 2015. Unul dintre gemeni era in pozitie pelviana, iar medicii au decis ca femeia trebuia sa nasca cat mai repede. Dupa cateva ore de travaliu, copiii au venit pe lume perfect sanatoşi.