Caz șocant în Brazilia! O femeie a stat îngopată de vie 11 zile! Cum a fost descoperită

Caz șocant în Brazilia!  Rosangela Almeida dos Santos, în vârstă de 37 de ani, a fost băgată în mormânt deși nu murise. Oameni cred că înmormântarea ei a fost o greșeală. A stat în mormântul sigilat timp de 11 zile. Femeia a încercat în disperare să iasă din sicriu, dar era bătut în cuie.

Familia să nu bănuia că femeia este vie. Aceștia au descoperit acest lucru abia vineri. După 11 zile în care femeia stătuse în mormânt, oamenii susțin că au auzit țipete venind din mormântul ei. Dar au alertat familia prea târziu.

Până când familia ei a deschis mormântul să o scoată, aceasta murise pe bune. Imaginile cu dezgroparea femeii au fost filmate și au șocat Brazilia. Femeia fusese îngropată în cimitirul Senhora Santana din Riachao das Neves, informează Dailymail.co.uk. Cei prezenți susțin că picioarele ei erau călduțe. Au chemat o ambulanță la cimitir imediat. Această a fost dusă la spital și a fost declarată moartă oficial pe 28 ianuarie. Femeia a fost îngropată pentru a două oară, pe 29 ianuarie.

Oamenii care locuiesc în vecinătatea cimitirului au alertat familia victimei pe 9 februarie. Adică după 11 zile după ce Rosangela Almeida dos Santos fusese îngropată inițial. Corpul ei a fost găsit mutat și călduț. Bucățile de vată pe care le avea în nas și urechi fuseseră scoase. Mâinile și fruntea erau pline de răni. Medicii susțin că această a încercat din răsputeri să iasă din mormânt. Cuiele sicriului fuseseră împinse în sus și pe ele erau urme de sânge. Capacul sicriului era zgariat și plin de sânge de pe mâinile bietei femei.

Rosangela Almeida dos Santos a fost internată de două ori în spital înainte să fie îngropată. Aceasta suferea de oboseală cronică și a avut două atacuri de cord înainte să moară de ‘șoc septic’, primul diagnostic pus de medici pe certificatul ei de deces. Vecinii susțin că femeia suferea de leșinuri încă de la vârsta de 7 ani. Ea lua medicamentație împotriva convulsiilor. Familia a ținut priveghi în prima seară după ce a intrat în moarte clinică, fără să știe că e vie. Apoi a doua zi au îngropat-o într-un mormânt din ciment.

Sursă foto: bbc