Caz socant in Thailanda: In bagajele unui roman au fost gasite peste trei kilograme de cocaina

La un control de rutina pe aeroportul de pe insula thailandeza Phuket, agentii vamali au ramas uimiti de ce au putut gasi in bagajele unui roman. Asupra barbatului au fost descoperite 23 de pachetele de cocaina.

Un cetatean roman in varsta de 52 de ani a fost arestat, duminica, pe aeroportul de pe insula thailandeza Phuket, dupa ce in bagajele lui au fost gasite peste trei kilograme de cocaina. La un mic control agentii vamali ai Aeroportului international din Phuket au depistat in bagajele romanului Florin P., in varsta de 52 de ani, 3.165 de grame de cocaina.

Romanul plecase din Sao Paulo (Brazilia) pe 4 decembrie, la bordul unui avion cu destinatia Dubai. Dupa o scurta escala in Emiratele Arabe Unite, a sosit pe aeroportul din Phuket, in Thailanda, duminica dimineata. Aici a fost prins cu kilogramele de cocaina in geanta.

Romanul nu a negat, ba chiar a marturisit ca a fost angajat de un cetatean brazilian pentru a transporta drogurile din Sao Paolo, Brazilia, unui agent din Phuket, contra sumei de 3.000 de euro. Acesta este deocamdata acuzat de posesie de droguri cu intentia de a le comercializa. 

sursa foto: cugetliber.ro