Caz SOCANT la Buzau: FETITA INCHISA 13 ani ani in conditii de neimaginat!

FETITA INCHISA. De necrezut! Un nou caz dramatic iese la iveala in Romania, mai precis intr-o comuna din Buzau! O copila de 13 ani, cu handicap grav, a fost tinuta de parinti inchisa intr-o camera insalubra, unde dormea pe o saltea murdara si rupta.

FETITA INCHISA. Fetita familiei Turica, comuna Movila Banului, Buzau, a fost INCHISA intr-o camera ce seamana mai degraba cu un grajd, decat cu o locuinta.

Cei care i-au facut asta sunt chiar proprii parinti, iar povestea a iesit la iveala dupa ce o localnica a sesizat Protectia Copilului ca FATA cu handicap grav este tinuta INCHISA, fara apa, fara mancare si fara medicamentele menite sa-i mai aline din suferinta.

Citeste si: SOCANT! MAMA STIA, DAR A TACUT. DRAMA UNEI FETITE DE 12 ANI DIN IASI

FETITA INCHISA. Familia este saraca lipita si traieste de pe urma alocatiilor primite de cei trei copii pe care ii are in total, iar mama neaga acuzatiile.

“Nu las copiii mei! Am stat si la puscarie, nu-i las. De stiu ca mor si nu-i las”, spune tatal copiilor, potrivit realitatea.net.

FETITA INCHISA. Primaria Movila Banului acuza Protectia Copilului Buzau ca nu a luat masuri pana acum, insa aceasta afirma ca nu a fost informata pana acum despre caz. Acum, Protectia Copilului a decis ca FATA de 13 ani sa fie internata la Centrul de Primire in Regim de Urgenta din Buzau. De asemenea, ceilalti doi copii ai sotilor Turica au fost incredintati temporar unei rude.

Sursa foto: realitatea.net