CAZ TRAGIC in Barlad: Un BATRAN a MURIT in strada, imediat dupa EXTERNARE

Un BATRAN in varsta de 83 ani a MURIT la Barlad in strada, la scurt timp dupa ce medicii l-au examinat si l-au EXTRENAT din spital.

Batranul a fost gasit fara suflare la doar cateva minute dupa ce medicii de la Urgente, unde ajunsese cu Ambulanta, l-au trimis acasa. El si-a gasit sfarsitul pe trotuar dupa ce medicii de la Spitalul de Urgenta din Barlad l-au plimbat printre sectiile unitatii sanitare timp de sapte ore.

Barbatul a fost trimis de medicul de familie la spital cu pneumonie si cu tensiune foarte mica. Cei de la Urgente l-au consultat, i-au facut cateva analize medicale, apoi l-au trimis la sectia de Pneumologie. Acolo a fost consultat de medicul specialist, care i-a prescris in foaia de observatie tratamentul, considerand ca diagnosticul sau nu se incadreaza in protocolul de internare.

Citeste si: Ministrul Sanatatii trimite CORPUL DE CONTROL la SPITALUL TRACTORUL din Brasov. UPDATE

Batranul a ajuns, din nou, la urgente, dupa cateva ore, i s-a dat o reteta medicala si a fost trimis acasa. La scurt timp, el s-a prabusit pe trotuar, iar trecatorii au sunat la 112. Echipajul medical care a ajuns la fata locului nu l-a mai putut salva.

Conducerea Spitalul Judetean de Urgenta a demarat o ancheta, iar medicii care l-au consulatat urmeaza sa dea explicatii. Politia a deschis un dosar penal in acest caz pentru moarte suspecta.

Citeste si: SOCANT: O batrana a fost gasita MOARTA dupa ce a fost LASATA sa plece din SPITAL

Totul s-a intamplat la nicio saptamana de la cazul din Brasov, unde o batrana a fost externata de medici in papuci si halat. Femeia a murit de frig pe un camp.