Cazul Alex Bodi. Un martor-cheie a fost ”lovit” de amnezie!

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este arestat preventiv într-un dosar în care este învinuit de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Dosarul este instrumentat de procurorii DIICOT Craiova, printre probele strânse de aceștia numărându-se și câteva declarații de la martori importanți pentru acuzare.

Printre martorii cheie se numără și femei care au practicat prostituția în Germania la presiunile exercitate de Alex Bodi. Procurorii DIICOT au probe puternice care dovedesc faptul că atât el cât și ceilalți indivizi din rețeaua infracțională ar fi racolat, torturat și obligat la prostituție zeci de tinere.

Una din femeile, martor-cheie, audiată de procurori a recunoscut că i-a transferat bani lui Alex Bodi, anume 800 de euro în două săptămâni. Aceasta a menționat că sumele provin din prostituție, însă nu prea își mai amintește nimic, nici dacă s-a întâlnit cu Bodi în Germania și nici dacă a cunoscut vreo fată care să aibă legătură cu el. Femeia nu a putut explica nici măcar de ce i-a trimis banii respectivi.

Citește și: Alex Bodi a făcut investiții de milioane de euro cu puțin timp înainte de arestare

Sursa foto: facebook