CAZUL batranei gasita MOARTA la BRASOV: Medicul EVA IONEL a fost CONCEDIATA

Medicul Eva Ionel, de la spitalul “Tractorul” din Brasov a fost concediata de catre conducerea Spitalului de Urgenta Brasov. Aceasta a facut schimb de garda cu un alt medic de la Sfantu Gheorghe care a lasat sa plece acasa o femeie, in varsta de 82 de ani, care si-a gasit sfarsitul pe un camp. 

Adrian Albota, managerul Spitalului Judetean Brasov, de care apartine Spitalul “Tractorul”, a declarat, miercuri, ca s-au avizat favorabil propunerile Comisiei de disciplina de catre Consiliul director si, prin urmare, s-a dispus desfacerea contractului de munca pentru medicul Eva Ionel.

CITESTE SI: SOCANT: O BATRANA A FOST GASITA MOARTA DUPA CE A FOST LASATA SA PLECE DIN SPITAL

In ceea ce o priveste pe doctorita Eva Ionel, a fost avizata favorabil propunerea Comisiei de disciplina, in sensul ca i-a fost desfacut contractul de munca“, a spus managerul SJU Brasov.

In urma cu o saptamana, Comisia de disciplina de la Spitalul Judetean Brasov a propus desfacerea contractului de munca pentru medicul Eva Ionel dupa schimbul de garda pe care aceasta l-a facut cu doctorita de la Sfantu Gheorghe.

CITESTE SI: MINISTERUL SAVATATII TRIMITE CORPUL DE CONTROL LA SPITALUL TRACTORUL DIN BRASOV. UPDATE

Eva Ionel, in varsta de 60 de ani, este medic primar medicina interna si lucra la Spitalul Judetean Brasov de peste 30 de ani. Ea nu a fost niciodata sanctionata pentru vreo abatere.