CAZUL CADAVRULUI DIN PORTBAGAJ: Anchetatorii fac RECONSTITUIREA CRIMEI. UPDATE

Sotia sirianului gasit mort, pe 8 aprilie, in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, a fost retinuta impreuna cu amantul ei, cei doi fiind suspectati ca l-au omorat pe Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, au declarat surse din Politie.

UPDATE 18.12: Anchetatorii au finalizat reconstituirea crimei in apartamentul unde locuiau cei doi soti, sotia sirianului si amantul sau fiind dusi acum la locul in care a fost lasata masina in care a fost gasit cadavrul lui Haj Saleh Moustafa.

UPDATE 16.39: Sotia sirianului si amantul acesteia au fost scosi din sediul Politiei Capitalei si sunt dusi la locuinta celui ucis, unde va fi facuta reconstituirea crimei. Comlexul rezidential in care locuia sirianul ii apartine omului de afaceri Mohammad Murad.

UPDATE 16.22: Anchetatorii vor face joi o RECONSTITUIRE a crimei in cazul sirianului Moustafa Haj Saleh gasit mort in portbagajul unei masini abandonata pe Soseaua Pantelimon din Capitala. Sotia lui HAJ SALEH MOUSTAFA si iubitul acesteia sunt coautori la infractiunea de omor a sirianului, a declarat joi procurorul Eduard Borjog, criminalist in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

“Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, dupa care asupra acesteia au fost efectuate acte de violenta care au condus la deces. In urmatoarea perioada vom efectua reconstituirea, cu cei doi inculpati. Amantul a participat si el la comiterea infractiunii, cei doi sunt coautori la savarsirea infractiunii de omor”, a spus Eduard Borjog la sediul Politiei Capitalei.

Andreea Patrascu Haj Saleh si amantul ei vor fi prezentati joi cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile magistratilor Tribunalului Bucuresti.

UPDATE 13.35:  Sotia si amantul au recunoscut crima in cazul sirianului gasit mort in portbagaj, informeaza B1 TV. Cei doi au luat decizia de comun acord. In noaptea de 13 spre 14 decembrie, acestia i-au pus barbatului de 52 de ani, o folie de diazepam in mancare. Asadar, sirianul a fost drogat cu calmante.

Sirianul ar fi fost omorat, cel mai probabil intr-una din resedintele celor doi soti. Nu se stie inca motivul. Moustafa Haj Saleh se afla in plin proces de divort cu sotia sa, Andreea Maria Patrascu. Oamenii legii au fost alertati de mai multi muncitori care lucrau in zona si care au incercat sa mute masina cu numere de Constanta, acolo unde se afla cadravrul barbatului. Acestia au simtit un miros greu si au sunat imediat la 112.

El a fost dat disparut inca de acum 5 luni. Cetateanul sirian era casatorit cu o romanca si avea un copil de noua ani.  Ancheta este desfasurata de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Amintim ca un cadavru a fost gasit miercuri, 8 aprilie, in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, anunta Observator de Constanta. O echipa de muncitori schimba borduri si a incercat sa mute o masina care era parcata la marginea drumului, moment in care au simtit un miros greu.

CITESTE SI: BUCURESTI: Un CADAVRU a fost lasat intr-un portbagaj langa o sectie de POLITI

Muncitorii au chemat politia care a descoperit ca in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta se afla o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane, potrivit sursei citate. Locuitorii din zona au afirmat ca masina era parcata de cateva saptamani in acel loc.

Barbatul se numea Moustafa Haj Saleh. Barbatul, in varsta de 52 de ani, cetatean sirian, era casatorit si avea un copil, scrie cotidianul constantean Cuget Liber. Potrivit unor informatii citate de acest cotidian, barbatul era administratorul Perla Majestic din Olimp. Autoturismul in care a fost gasit mort era masina sa de serviciu.

CITESTE SI: BARBATUL GASIT MORT in portbagajul unei masini a fost IDENTIFICAT. Rezultatele AUTOPSIEI. UPDATE 

Sursa foto: ziua de constanta