Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți!

Cazul Caracal. Ies la iveală detalii uluitoare din ancheta în care e vizat Gheorghe Dincă. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsă din acest puzzle înfiorător.

Bărbatul a recunoscut cu șase luni în urmă că le-a ucis și incendiat Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, pentru a scăpa de dovezi. Și mama adolescentei de 18 ani a recționat vehement, mai ales că a susținut în repetate rânduri că fiica ei este în viață.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți

Autoritățile par să se apropie de final cu ancheta din cazul Caracal. La mai bine de jumătate de an de la apelul înfiorător al Alexandrei Măceșanu la 112, mecanicul auto a recunoscut ce i-a făcut primei victime. Dincă susține în prezent că nu a omorât-o pe Luiza, ci a traficat-o, iar pragul i-a fost trecut de câțiva bărbați care au abuzat-o pe fată. Suspectul de crimă a mai fost de părere că tânăra ar fi în viață, dar și că aceasta a fost furată din casa lui de alte persoane.

Monica Melencu, mama fetei care a dispărut încă din luna aprilie din 2019, a făcut mai multe declarații, odată ce a aflat ce le-a spus Dincă procurorilor, joi. Femeia a făcut mai multe mărturisiri, printr-o intervenție pe un post de televiziune și i-a acuzat pe procurorii DIICOT de incompetență. Mama Luizei a susținut că pentru a închide mai repede cazul și pentru a nu face cercetări suplimentare, anchetatorii au preferat să accepte teoria unei crime.

Sursa foto: adevarul