Cazul Caracal. Gheorghe Dincă șochează! Spune că unul dintre complici este un interlop din Capitală

Gheorghe Dincă, principalul suspect din mega mediatizatul caz Caracal, a făcut o nouă dezvăluire șocantă. Monstrul din Caracal și-a schimbat, din nou, declarația, și spune că unul dintre complicii săi este un interlop din Capitală.

Persoana numită de Gheorghe Dincă în faţa magistraţilor ar avea legătură cu cei din Clanul Sportivilor. Dincă a spus că a avut complici atunci când a răpit-o pe Alexandra, că a fost ajutat de patru traficanţi de carne vie şi că unul dintre ei ar fi chiar un interlop din Capitală.

“Nu înţeleg, e dincolo de capacitatea umană, de ce procurorii şi poliţiştii nu îl audiază în acest moment pe Gheorghe Dincă pentru a spune unde se află cele două fete. Dincolo de toate lucrurile făcute de mântuială sau pentru a acoperi, pe care toţi cetăţenii României le-au înţeles.. nu mai există unul care să nu fi înţeles că s-a muşamalizat. Problema mea e alta. De trei de luni de zile, acest individ neagă omorârea celor două fete. Atunci, de ce niciun procuror nu l-a audiat ca să spună unde sunt. E inacceptabil să asistăm la aşa ceva. Un presupus criminal neagă omorârea a două persoane, iar statul asistă pasiv fără ca măcar să-l audieze, măcar de ochii lumii”, a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele dispărute.

Sursa foto: realitatea