Cazul Cristian Boureanu, la indigo! Un patron de fotbal celebru de la noi a dat cu flit poliţiştilor

Să nu credeți că doar Cristian Boureanu este singurul care nu ascultă de poliţie şi se crede regele şoselelor, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. O altă figură cunoscută din România a ajuns pe mâna poliţiei. Un fost patron de club de fotbal a fost protagonistul unor scene uluitoare, care nu-i fac deloc cinste, iar paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt.

Vasile Şiman, pentru că despre el este vorba, fostul patron al clubului Sportul Studenţesc, a fost prins ziua în amiaza mare de oamenii legii. Vasile Şiman a uitat şi de ceilalţi participanţi la trafic şi şi-a făcut de cap pe străzile Capitalei. Poliţiştii vigilenţi, însă, nu au stat pe gânduri şi l-au tras imediat pe dreapta. Paparazzii Spynews.ro au obţinut imagini în exclusivitate cu momentul în care Vasile Şiman a fost oprit.

Aşa cum era de aşteptat, lui Vasile Şiman nu i-a picat deloc bine, iar atitudinea sa faţă de oamenii legii a lăsat de dorit. Deşi poliţistul ajuns lângă maşina sa l-a rugat să se legitimeze, acesta a refuzat categoric. Ba chiar a părut foarte indiferent şi a început să dea tot felul de telefoane.

Citește și: ȘOC LA INSULA IUBIRII! O CONCURENTĂ DIN NOUL SEZON, ARESTATĂ!

La un moment dat, poliţistul care l-a oprit a dat semne că este foarte nervos din cauza felului în care era tratat de Vasile Şiman şi chiar a fost nevoit să cheme întăriri pentru a-l ajuta. Pe lângă maşina de poliţie care se afla iniţial la faţa locului un alt echipaj a sosit imediat, urmat şi de un alt poliţist pe motocicletă. Lucrurile nu s-au rezolvat în niciun fel, însă, iar Vasile Şiman a fost dus la audieri.

Deşi a fost prins încălcând legea, Vasile Şiman se consideră nevinovat şi nu recunoaşte nimic din ce este acuzat. Nu aceeaşi părere o au şi oamenii legii.

“Tu crezi că eşti Vasile Şiman şi eşti vreun şmecher? Stai liniştit că ai fost cu Sportul Studenţesc”, i-a transmis poliţistul destul de nervos. “Ce s-a întâmplat?”, a fost întrebarea pentru Vasile Şiman, însă răspunsul a venit destul de sec şi cuminte, parcă. “Nu s-a întâmplat nimic”, a răspuns Vasile Şiman. Am vrut să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat chiar de la oamenii legii. “A depăşit coloana, a trecut pe roşu şi o să meargă la audieri”, a spus poliţistul.

Sursa text: spynews.ro