Cazul JUDECATORILOR de la TB acuzati de luare de MITA a dat startul denunturilor si autodenunturilor la DNA

Mediafax informeaza, in exclusivitate, ca imediat dupa debutul instrumentarii dosarului in care patru JUDECATORI de la Tribunalul Bucuresti au fost ARESTATI pentru LUARE de MITA a declansat un val de DENUNTURI si AUTODENUNTURI la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Cazul celor patru JUDECATORI de la TB arestati pentru MITA a declansat “un VAL” de DENUNTURI si AUTODENUNTURI la DNA, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare, potrivit carora, in ultimele zile, mai multi practicieni in insolventa si lichidatori judiciari ar fi sesizat FAPTE de CORUPTIE.

Potrivit surselor citate, de la RETINEREA magistratilor de la Tribunalul Bucuresti (TB) acuzati ca primeau bani si bunuri pentru interventii in DOSARE de INSOLVENTA, procurorii anticoruptie au audiat mai multe persoane, in dosarul celor patru judecatori.

Citeste si: Judecatorii de la TB acuzati de fapte de coruptie, ARESTATI PREVENTIV

Aceleasi surse sustin ca majoritatea celor audiati sunt practicieni in INSOLVENTA si lichidatori judiciari si ca unii dintre acestia ar fi denuntat fapte ale celor patru judecatori arestati sau ar fi formulat autodenunturi legate de magistrati.

Unul dintre practicienii in insolventa audiati la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a aratat, astfel, ca i-ar fi oferit un ceas de 2.000 de euro unuia dintre magistratii ARESTATI. Sursele citate mai spun ca audierile in acest caz vor continua, fiind “foarte probabil” ca in fata anchetatorilor sa ajunga si alti judecatori de la TB.

Citeste si: DAN ADAMESCU este URMARIT PENAL pentru DARE de MITA! UPDATE

Judecatorii MIRCEA MOLDOVAN, ION STANCIU, ELENA ROVENTA si CIPRIAN SORIN VIZIRU, toti de la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a civila, acuzati ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa, au fost ARESTATI preventiv, printr-o decizie luata marti de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), la propunerea procurorilor anticoruptie.

Sursa foto: realitatea.net