Cazul lui Robert Danceanu, campionul la box mort in Tenerife. MAE: Politia locala a facut mai multe arestari

Cazul lui Robert Danceanu, campionul la box mort in Tenerife. MAE: Politia locala a facut mai multe arestari

Fostul campion la box Robert Danceanu a murit intr-un spital din Tenerife, in urma loviturilor primite in timpul unei altercatii dintr-un bar, a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE), subliniind ca politia locala a efectuat mai multe arestari in acest caz, transmite agentia Mediafax.

“Ambasada Romaniei la Madrid s-a autosesizat cu privire la incidentul din Tenerife in care a fost implicat sportivul roman si a intreprins demersurile necesare pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare referitoare la circumstantele producerii incidentului. Conform informatiilor transmise de catre autoritatile spaniole, cetateanul roman a decedat intr-un spital din Tenerife, in urma loviturilor primite in timpul unei altercatii care a avut loc intr-un bar din aceeasi zona”, se arata in raspunsul MAE.

Afla aici detalii despre tragedia in care Robert Danceanu si-a pierdut viata

Ministerul de Externe precizeaza ca politia locala a efectuat mai multe arestari, in incident fiind implicate mai multe persoane.

“Pana in prezent, familia cetateanului roman nu a contactat Ambasada Romaniei la Madrid pentru a solicita asistenta consulara”, informeaza MAE.