Ce a declarat selectionerul CHRISTOPH DAUM despre STEAUA si NICUSOR STANCIU

Selectionerul CHRISTOPH DAUM a vorbit in termeni laudativi despre evolutia excelenta pe care NICUSOR STANCIU  a avut-o in meciul cu SPARTA PRAGA din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

“In primul rand este bine pentru STEAUA BUCURESTI, in al doilea rand este bine pentru imaginea fotbalului romanesc. Cel putin o echipa va juca in Europa, iar Steaua a facut-o foarte bine, merita, au fost mai buni. Cu un NICUSOR STANCIU senzational azi, a fost grozav. Felicit antrenorul si echipa.

Nu stiu daca vom juca cu un numar zece, nu conteaza. Ce mai este acum numarul zece? Nu mai este acelasi lucru pe care il stim din trecut. Poate nici nu mai exista. Cred ca ultimul numar zece a fost Zidane, care era un jucator de echipa. Asta asteptam de la un jucator in aceasta pozitie”, a declarat CHRISTOPH DAUM pentru postul de televiziune Digi Sport.

STEAUA BUCURESTI s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a invins in mansa retur formatia Sparta Praga, scor 2-0. In prima mansa, scorul a fost 1-1. Toate cele trei goluri ale ros-albastrilor au fost reusite de NICUSOR STANCIU in urma unor executii de clasa.

Sursa foto: sport