Ce a facut DAN SOVA dupa ce a fost EXCLUS din PSD. FOTO

In cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD (CExN), desfasurata joi, Dan Sova, Marian Vanghelie si Mircea Geoana au fost exclusiv din randul social-democratilor de liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea, in urma unui vot covarsitor pro-excludere.

Daca erati curiosi ce a facut Dan Sova, unul dintre exclusi, imediat dupa ce a fost scos pe tusa de colegii din PSD, ei bine aflati ca fostul ministru al Transporturilor a plecat linistit de la sediul partidului si s-a intalnit cu iubita.

Deloc afectat de decizia luata de biroul executiv al partidului, Dan Sova si-a dat intalnire cu iubita in oras si a dus-o pe aceasta, alaturi de o prietena, intr-un local select din zona Primaverii, scriu cei de la Cancan.

Citeste si: DEZVALUIRI INCENDIARE. ADEVARUL DESPRE EXCLUDEREA LUI VANGHELIE

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, Dan Sova, care in trecut a mai trecut printr-un moment delicat, in iunie, cand a demisionat din fiunctia de ministru al transporturilor, si-a vazut linistit de masa.

Mai mult, Sova si iubita lui au avut un apetit deosebit pentru o seara atat de trista, pentru ca momentele culinare au fost imortalizate in intregime de paparazzi Cancan.ro. Fostul demnitar din PSD a mancat fel dupa fel, cu inghitituri dese si sanatoase, ca si cum nu ar fi bagat nimic in gura toata ziua.

Citeste si: FILMUL DETINUT DE ADRIAN SARBU AR PUTEA ARUNCA IN AER ROMANIA

Foto: Captura Cancan