Ce a făcut timp de o săptămână, minora din Timișoara dispărută și găsită pe o bancă din Lugoj

Rebeca Cocora, minora de 14 ani din Timișoara care a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână, a fost găsită miercuri. Anunțul a fost făcut chiar de familia adolescentei. Polițiștii au descoperit-o, speriată și înfrigurată, pe o bancă, în Lugoj, informează Opinia Timișoarei.

Fratele Rebecăi a anunțat, pe Facebook, că tânăra a fost găsită și s-a întors acasă, în siguranță. “Sora mea Rebeca Sara Cocora, a fost găsită azi noapte, în Lugoj, abandonată pe o bancă! Dumnezeu este în control! Distribuie să știe toată lumea”, a scris Flavius Cocora pe reţeaua de socializare.

Adolescenta a fost audiată de oamenii legii, care au vrut să afle ce s-a întâmplat în cele 7 zile ]n care a fost căutată. Rebeca Sara Cocora le-a spus că spiritul de aventura a îndemnat-o să facă o adevărată nebunie, conform jurnaliștilor timișoreni.

A luat bani de acasă, s-a urcat într-un tren şi a plecat să vadă Bucureştiul. În Capitala s-a plimbat pe străzi, a vizitat mai multe obiective şi a dormit pe bănci în parcuri câteva zile. Un tânăr de 17 ani a descoperit-o, i-a aflat povestea şi a dus-o acasă pe când părinţii lui erau plecaţi. Când părinţii s-au întors, au spus că Rebeca trebuie să se întoarcă la familia ei din Timişoara, i-au cumpărat un bilet de tren şi au trimis-o acasă.

La întoarcere, însă, tânăra a decis să coboare la Lugoj să viziteze oraşul. Acolo, trei tineri au observat-o stând pe o bancă, au recunoscut-o şi au chemat Poliţia.

„La data de 18.04 2018, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din cadrul municipiului Lugoj, au legitimat şi identificat pe strada Făgetului, pe minoră de 14 ani, care la data de 11.04.2018 a plecat voluntar de la reşedinţa sa din Timişoara, unde locuia împreună cu sora sa. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că minoră a plecat cu trenul din Timişoara către Bucureşti pentru a vizita diferite obiective, nefiind victima vreunei infracţiuni”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Sursa text și foto: opinia timișoarei