Ce a pățit, de fapt, Liviu Dragnea. Adevărul despre posibila agresiune petrecută la Rahova!

Adevărul despre posibila bătaie încasată de fostul șef PSD, Liviu Dragnea, în Penitenciarul Rahova, are mari șanse să fie  cu totul altul decât cel prezentat inițial.

Liviu Dragnea este încarcerat într-un regim special, de siguranță maximă, tocmai pentru a evita situații tensionate. Altfel spus, în zona în care se află încarcerat fostul șef PSD nu au acces decât persoane verificate anterior și, în general, care nu au fost condamnate pentru acte de violență sau infracțiuni comune.

Până acum, niciunul dintre personajele politice care au mai fost în penitenciar nu a ajuns în situația de a fi agresat, tocmai pentru că s-au luat măsuri speciale de siguranță.

Liviu Dragnea agresat în pușcărie?

Se pare că fostul președinte PSD trebuie să suporte furia celorlalți deținuți care nu ratează niciun moment pentru a-și descărca nervii pe acesta. Ultimul episod s-a petrecut chiar în ultimele zile când, potrivit expresmedia, mai mulți deținuți l-au scuipat și agresat verbal ca la ușa cortului.

Liviu Dragnea a fost salvat în cele din urmă de intervenția paznicilor închisorii.

Reamintim că autoritățile se așteptau la asemenea reacții din partea celorlalți deținuți. Tocmai de aceea, în spațiul public au apărut informații conform cărora Liviu Dragnea, asemeni altor demnitari care au ajuns în spatele gratiilor, beneficiază de protecție totală.

Rămâne de văzut dacă incidentul a fost unul izolat și, de asemenea, dacă cineva va trebui să dea socoteală pentru agresiunile suportate de fostul președinte PSD.