Ce a patit o femeie dupa ce a purtat un APPLE WATCH timp de SAPTE ORE

Canadianca Annie Hoang a primit un ceas APPLE WATCH de la sotul ei, cand au sarbatorit 16 de ani de casnicie. L-a purtat timp de trei luni, dar intr-o zi ceva neobisnuit s-a intamplat, scrie Daily Mail.

„Plecaseram intr-o excursie si in ziua aceea am tinut ceasul la mana aproape SAPTE ORE”, a povestit Annie. „Odata ce mi l-am scos de la mana, mana ma durea si am vazut o ARSURA. Ceasul era FIERBINTE si inconfortabil de purtat”, a adaugat ea.

Asadar, ea si sotul ei au mers sa ceara explicatii la magazinul de unde ceasul fusese achizitionat. La inceput nu au primit niciun raspund, dar in urma insistentelor au reusit sa discute cu managerul unitatii comerciale si sa le fie RETURNATI BANII.

„Am mers la magazinul Apple pentru a anunta problema, dar la inceput nu ne-au luat in serios. A trebuit sa sa vorbim cu managerul, care a fost foarte amabil – mi-a oferit un nou ceas, dar a spus ca mai bine as accepta banii si nu ceasul, fiidca acesta ar putea sa-mi provoace din nou arsuri”, a explicat Annie.

CITESTE SI: APPLE: UN NOU GADGET DE LUX CARE VA COSTA PANA LA 10.000 DE DOLARI

Ceasul femeii a fost trimis la expertiza, asa ca dupa cateva zile, canadianca a primit un raspuns neasteptat: producatorii i-au spus ca VINA II APARTINE, pentru ca nu ar fi purtat ceasul IN MOD CORESPUNZATOR.

„Mi-au spus ca l-am purtat gresit, prea strans sau poate ca am eu o iritatie a pielii”, a spus femeia. „Il aveam, totusi, de trei luni. (…) Cred ca s-a intamplat abia acum pentru ca a fost prima data cand a fost expus la soare”, a conchis ea.

Cu toate acestea, Annie Hoang nu este singura care a trecut printr-o astfel de experienta. Si alte persoane care au Apple Watch s-au plans in trecut ca au avut probleme similare cu acesta.

Sursa foto: Realitatea