Ce a scris VICTOR PONTA pe Twitter, dupa atacurile teroriste din Ankara

Premierul VICTOR PONTA a catalogat atacurile teroriste din capitala Turciei drept “oribile” si “inacceptabile”.

Premierul Romaniei VICTOR PONTA a publicat pe contul sau de Twitter un mesaj in care a calificat drept “oribile” si “inacceptabile” actele teroriste petrecute sambata, 10 octombrie, la Ankara.

“Oribile si inacceptabile actele teroriste de la Ankara”, a scris PONTA pe reteaua de socializare. “Solidaritate cu Guvernul si poporul turc in aceasta lupta dificila”, a adaugat el.

CITESTE SI: TURCIA: Doua EXPLOZII produse langa gara centrala din ANKARA s-au soldat cu 86 de MORTI si 126 de RANITI. Reactia lui Erdogan. VIDEO UPDATE

Doua explozii puternice au avut loc sambata, 10 octombrie, langa gara centrala din capitala turca, Ankara. Cel putin 86 de persoane si-au pierdut viata, iar peste 180 au fost ranite.

Presedintele turc RECEP TAYYIP ERDOGAN a condamnat “atacul plin de ura” de sambata indreptat impotriva militantilor opozitiei care urmau sa participe la o manifestatie pentru pace la Ankara, atac soldat cu cel putin 30 de morti si 126 de raniti, relateaza AFP.

“Condamn ferm acest atac plin de ura impotriva unitatii noastre si a pacii din tara noastra”, a reactionat ERDOGAN, intr-o declaratie postata pe site-ul internet al presedintiei turce.

CITESTE SI: MAE condamna ATACURILE TERORISTE de la GARA CENTRALA din ANKARA

“Hotararea si solidaritatea pe care le vom arata dupa acest atac va fi raspunsul cel mai puternic si cel mai semnificativ dat terorismului”, a adaugat el.

Si presedintele KLAUS IOHANNIS condamna atacurile care au avut loc sambata langa gara centrala din Ankara, in urma carora s-au inregistrat numeroase victime, morti si raniti.

Seful statului exprima, in numele sau si al poporului roman, solidaritatea cu autoritatile de la Ankara si cu poporul turc.

Sursa foto: b1TV