Ce AFACERI face familia lui MIRCEA BADEA

Familia lui MIRCEA BADEA se ocupa cu mai multe afaceri, in care actionari sunt atat prezentatorul TV, cat si parintii si sora sa (Naty). Daca Editura Badea SRL este pe pierdere de cativa ani, nu acelasi lucru se poate spune despre o alta firma detinuta de familia Badea, care se ocupa cu tiparirea, transportul si difuzarea cartilor.

Astfel, in Editura Badea SRL, Mircea Badea detine 10%, in timp ce parintii, sora si un unchi sunt ceilalti actionari, potrivit Wowbiz. Editura, unde se tiparesc cartile scrise de mama lui, profesoara de limba romana, este pe pierdere de cativa ani. Anul trecut, conform datelor de la Ministerul Finantelor, societatea a avut o pierdere de 19.790 de lei, mai bine totusi decat in 2012, cand pierderea raportata a fost de 30.816 lei. Din fericire, aceasta nu este singura afacere a familiei.

Citeste si: Prima fotografie cu Vasilica 2014, copilul lui Mircea Badea

Mama lui Mircea Badea si sora lui, Naty

In paralel cu Editura Badea SRL, familia lui Mircea mai detine o firma, care se ocupa cu tiparirea, transportul si difuzarea cartilor, numita Professional Consulting SRL, societate profitabila in ultimii ani. Astfel, in 2012, la Fisc a fost raportat un profit de 94.159 de lei, iar in 2013, un profit de 88.644 de lei si un venit de 216.320 de lei, asta in timp ce societatea are un singur salariat.

Citeste si: Carmen Bruma a nascut un baietel

Intre timp, familia Badea s-a orientat si catre distributia prin comenzi si prin internet. Firma, infiintata in 2004, numita, normal Badea Districom SRL a avut la finalul lui 2013 o pierdere de 2.261 de lei, suma ce nu este neaparat exacta atata vreme cat veniturile totale ale firmei au fost, anul trecut, de 78.899 de lei.

In paralel, Mircea Badea a detinut si administrat, societatea Zatara Prod SRL cu obiect de activitate “consultanta si furnizare de programe informatice (software) si editare de programe“. Firma a fost insa cedata, in 2008, surorii sale Naty. In perioada in care firma a fost administrata de Badea, veniturile totale s-au ridicat (din 2004 pana in 2007) la circa 100.000 de euro.

Foto: Wowbiz