CE AI IN COMUN CU VEDETELE IN FUNCTIE DE ZODIE

Te-ai intrebat vreodata care a fost motorul succesului vedetelor autohtone si de peste hotare, pe care le admiri? Ele au stiut sa isi exploateze calitatile la maxim! In functie de zodie, tu si vedetele tale preferate dispuneti de aceleasi trasaturi astrologice. Asadar, nu iti ramane decat sa le descoperi si sa iti pui in miscare intreg potentialul, pentru a avea si tu succesul lor in plan profesional, dar si personal.

Berbec

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Andreea Berecleanu, Jennifer Garner si Reese Witherspoon.Ce au cele trei in comun? La prima vedere par invicibile, dar cand zambesc le zaresti gingasia.Da, sunt femei puternice, dar care au si o latura mai copilaroasa, pe care o afiseaza in momentele de bucurie.Cele trei vedete nu au lasat carierele solicitante sa le rapeasca din timpul petrecut cu familia.Se bucura de succes in lumina reflectoarelor, fara sa apeleze la “atuurile fizice”, timp in care reusesc sa fie si mamici desavarsite. In plus, cele trei au preferat sa isi uneasca destinele cu barbati din acelasi domeniu profesional.

CITESTE SI: Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

Taur

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Oana Sarbu, Jessica Alba si Janet Jackson. Ce au cele trei in comun? Sigur le-ai remarcat tonul vocii, calm si blajin.Cele trei vedete sunt foarte senzuale si au o fire mai linistita, care emana mult mister.In plus, au o frumusete aparte, care dainuie in timp. Si-au mentinut fizicul fara cusur in toti acesti ani, de cand au intrat in atentia noastra.In plan profesional ele prefera sa se imbogateasca si spiritual, nu doar financiar. De altfel, cele trei vedete nu au facut pasi in cariera doar de dragul de a castiga faima, ci au preferat sa faca acele miscari care sa le puna in evidenta talentul.

Gemeni

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Andreea Banica, Angelina Jolie si Heidi Klum. Ce au cele trei in comun? Sunt incredibil de sexy, dar ne-au demonstrat ca detin in arsenalul lor multe alte atuuri.Sa fie simtul umorului cu care sunt cele trei inzestrate sau alegerile inspirate care le-au propulsat in cariera?Trebuie sa recunoastem ca, tipic zodiei Gemeni, si cele trei vedete au stiut sa ne atraga repede atentia. Dar mai mult, ele si-au mentinut pozitia de top in ochii publicului, fiind prezente deosebit de memorabile.Desi au o fire jucausa si sunt femei de cariera, ele nu au ezitat sa isi cladeasca si un camin linistit, jucand cu fler atat rolul de femeie fatala, cat si rolul de sotie iubitoare si mamica devotata.

Rac

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Andreea Raicu, Meryl Streep si Liv Tyler. Ce au cele trei in comun? Cele trei vedete au o privire patrunzatoare, care le da de gol determinarea si perseverenta cu care isi traiesc viata.Au preferat sa faca repede primul pas in cariera si au realizat multe la o varsta frageda. Nu muncesc doar pentru ele, ci si pentru bunastarea familiei.In plan personal, cele trei vedete nu au atras atentia cu relatii controversate si de scurta durata. Ele au dat dovada de loialitate, dar si romantism. Liv Tyler a declarat dupa divortul ei ca este prea sensibila, pentru a avea relatii pasagere, Meryl Streep este casatorita de mai bine de 30 de ani, iar Andreea Raicu se framanta pe blogul personal la gandul ca familia si casatoria s-au devalorizat.

Leu

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Mihaela Radulescu, Madonna si Jennifer Lopez. Ce au cele trei in comun? Sunt femei cu un fizic de invidiat, care stiu cum sa se reinventeze atat in plan personal cat si profesional.In ciuda casniciilor esuate, cele trei au stiut cum sa isi refaca viata amoroasa, avand in palmares barbati tineri si frumosi.In plan profesional, cele trei vedete imbina in mod inspirat spiritul antreprenorial cu sex-appeal-ul, reusind sa aiba succes pe mai multe planuri.In timp ce Mihaela Radulescu si-a consolidat pozitia in televiziune, a lansat cu succes si o carte, Madonna sau “regina muzicii pop” a avut si ea succes ca autor al unor carti pentru copii, iar Jennifer Lopez se poate lauda cu locul I si in Box Office si in Billboard.

Fecioara

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Andra, Cameron Diaz si Beyonce. Ce au cele trei in comun? Ei bine, ele par perfecte, dar la o privire mai atenta vei constata ca au stiut de fapt cum sa isi transforme defectele in calitati.Si-au manageriat carierele cu meticulozitate si nimeni nu le poate imputa vreo miscare gresita. Cele trei stiu cum sa fie eficiente, dar si cu zambetul pe buze.  In plan personal e clar ca cele trei vedete cred in suflete pereche si isi doresc sa imbatraneasca alaturi de jumatatea lor. Andra si Beyonce au si reusit. Daca vedeta autohtona l-a facut baiat de casa pe strengarul Catalin Maruta, Beyonce l-a cumintit pe controversatul rapper Jay Z. Mai putin noroc a avut Cameron Diaz cu Justin Timberlake, cel din urma considerand ca era prea tinut sub papuc.

Balanta

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Adela Popescu, Gwen Stefani si Kate Winslet. Ce au cele trei in comun? Le putem remarca la prima vedere feminitatea si simtul estetic, chiar daca si-l manifesta in moduri diferite. Adela Popescu are un stil angelic, Gwen Stefani unul eclectic, iar Kate Winslet unul simplu si elegant. Despre cele trei se spune ca sunt femei cu picioarele pe pamant, in ciuda statutului de vedeta. Tipic Balantelor, ele sunt foarte sociabile si prietenoase. In plan personal, vedetele nu s-au sfiit sa isi dezvaluie in mod public sentimentele, atunci cand s-au aflat intr-o relatie amoroasa. In plus, cele trei dau dovada de mult altruism.

Scorpion

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Dana Nalbaru, Demi Moore si Katy Perry. Ce au cele trei in comun? La prima vedere remarci faptul ca cele trei vedete emana multa siguranta de sine, dar si sexualitate!Ele au un stil de a comunica sincer si direct, intr-un mediu in care alte dive prefera sa intruchipeze perfectiunea. Cele trei si-au recunoscut esecurile in dragoste si nu s-au ascuns de ochii publicului.Si-au trait relatiile intr-un mod foarte intens si au preferat sa puna punct, chiar unor relatii de lunga durata, atunci cand au simtit ca povestea de iubire nu mai este desprinsa din basme. Ele si-au gasit insa fericirea in bratele unor barbati plini de sarm, dar si cu mult umor.

 Sagetator

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Monica Barladeanu, Katherine Heigl si Christina Aguilera.Ce au cele trei in comun?Stim ca Sagetatorii adora experientele noi si se adapteaza usor la schimbari, iar cele trei vedete nu se dezic.Daca Monica Barladeanu s-a transformat pentru americani in Monica Dean, Christina Aguilera si Katherine Heigl ne-au surprins atunci cand au renuntat la blondul care le-a consacrat pentru nuante de brunet si, respectiv, roscat.Cele trei vedete sunt persoane cu un caracter puternic, care au reusit sa depaseasca situatii limita. Pana sa obtina un rol in serialul Lost, Monica Barladeanu a fost si chelnarita, Christina Aguilera a compus melodii despre tatal ei abuziv, iar Katherine Heigl si-a pierdut fratele intr-un accident de masina, motiv pentru care a devenit purtatoare de cuvant pentru o asociatie de donare a organelor.

Capricorn

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Andreea Marin, Paula Seling si Jordin Sparks. Ce au cele trei in comun? Atunci cand le privesti descoperi o frumusete naturala si extrem de feminina. Desi se afla in lumina reflectoarelor, nu sunt aparitii ostentative, preferand sa isi pastreze candoarea si eleganta.Capricornii pun mult pret pe avansare in plan profesional, asa ca nu ne mira faptul ca vedetele noastre au in palmares premii si distinctii deosebite.Andreea Marin se lauda cu “Premiul pentru Feminitate si Suflet Caritabil” sau cel pentru “Cea mai buna prezentatoare TV”, cel mai recent succes al Paulei Seling este locul 3 in finala Eurovision, iar Jordin Sparks a castiga trofeul American Idol in 2007.

Varsator

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Corina, Jennifer Aniston si Shakira. Ce au cele trei in comun? Ingeniozitatea si curajul de a iesi din tipare, atat in plan personal, cat si profesional! Corina este o aparitie exotica in muzica romaneasca, atat in privinta melodiilor sale, cat si a stilului vestimentar. Pe covorul rosu Corina are un stil original.Shakira a ales si ea sa isi manifeste latura neconventionala in plan profesional. Compune intr-un stil unic si lanseaza albume atat in limba engleza, cat si in cea spaniola, reusind sa omogenizeze culturi diferite.Jennifer Aniston iese din tipare mai degraba in plan personal. Despartirea de Brad Pitt, pe motiv ca ea nu a vrut sa-i daruiasca un copil, a surprins pe toata lumea, dar actrita declara cu nonsalanta ca nu trebuie sa fii casatorita ca sa faci un copil. Aniston le sustine pe femeile care aleg sa procreeze prin inseminare artificiala.

CITESTE SI: DUELUL ZODIILOR: Zodia care se plange tot timpul versus cea care actioneaza mereu

Pesti

Vedetele care sunt nascute in aceeasi zodie cu tine sunt:Rihanna, Drew Barrymore si Eva Longoria. Ce au cele trei in comun? Tipic zodiei Pesti, cele trei vedete si-au ales cariere in care isi pot exprima talentul artistic, dar si sentimentele. Cele trei stiu cum sa transforme esecurile personale in succes profesional.Daca Rihanna a adoptat un stil mult mai intunecat, dar care a aprins la public, dupa abuzul fostului ei iubit, Chris Brown, Drew Barrymore s-a folosit de probleme pe care le-a avut in relatia cu Justin Long, pentru a interpreta mai bine alaturi de acesta rolul din comedia romantica “Going the Distance”.Ei bine, Eva Longoria era poreclita in tinerete, inclusiv de catre rudele ei, “uratica inchisa la culoare”. Desi a crescut cu multe complexe, Longoria este acum una dintre cele mai frumoase femei din lume! Asadar, cele trei vedete dovedesc ca emotiile din plan personal, pot fi motorul succesului profesional.

 

 Sursa:unica