CE ALEG ZODIILE DINTRE CIOCOLATA SI SEX. TU CE AI ALEGE?

Bancul spune ca ciocolata e mai buna decat sexul… Sa vedem ce parere au zodiile desprea asta, in caz ca vine vorba si la care dintre cele doua sunt dispuse sa renunte mai usor.

Berbec: Tu vrei si sex si ciocolata. Daca se poate, simultan! Nu esti genul care sa-si refuze o placere. Daca e cazul, tii cura de maine. Azi, traiesti clipa!

Taur: Dupa tine, amandoua sunt minunate… Dar ciocolata ingrasa, iar sexul aduce o multime de atasamente si complicatii… Oftezi, si mai iei o bucatica!

Gemeni: La tine totul depinde de dispozitie. Exces de amor SI ciocolata, numai una sau numai cealalta, sau nici una dintre ele, orice e posibil…

Rac: Stii, in adancul sufletului, ca sexul – dar nu orice fel de sex, ci plin de afectiune, devotament si fidelitate, este ceea ce iti doresti. Dar asta e mai rar… ciocolata e mult mai la indemana.

Leu: Cum adica sa alegi? Ciocolata cea mai fina, servita direct de pe pectoralii unui barbat superb, e formula castigatoare. Dar cand lucrurile nu ies cum vrei tu, poti s-o mananci si din cutie…

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: ZONE EROGENE IN FUNCTIE DE ZODIE

Fecioara: Cate o bucatica din amandoua, dar doar din cand in cand, fara excese. Ciocolata sa fie bio, ecologica si fara aditivi, iar barbatul de incredere, curatel si discret.

Balanta: Amor, amor, amor… iar cand acesta lipseste, ciocolata… cat incape! Nu se exclud, dupa parerea ta. Ar fi o cruzime din partea cuiva sa te puna sa alegi!

Scorpion: Pufnesti in ras la ideea unei alegeri. Sa fim seriosi! Ciocolata nu inseamna decat un substitut palid pentru amorul pasional pe care stii tu sa-l faci.

Sagetator: Si pentru tine e amuzant. Desi sexul e o activitate mai placuta, care mai arde si calorii, n-ai zice nu nici unei bucati de ciocolata, din cand in cand.

Capricorn: Tu ai zice ca nici una nici alta. Ce atata placeri? Exista si responsabilitati, si disciplina, si dieta pe lumea asta. Nu stii ce e in capul unora…

Varsator: Din punct de vedere filosofic, ai zice ca oricare dintre placeri poate fi sublimata in ceva mai elevat sau in fraternitate univeresala. Dar nu zici nu…

Pesti: Esti deschisa sa experimetezi. Ce-o da Domnul, e bun! Esti prea draguta ca sa refuzi ceva din ce iti poate oferi destinul.

 Sursa unica