Ce animal de companie i se potrivește fiecărei zodii în parte

Ce animal de companie i se potrivește fiecărei zodii în parte. Ținând cont de trăsăturile fiecărui nativ din zodiac, acestea ar fi animalele de companie potrivite pentru fiecare în parte.

BERBEC – Câine. Sunt animalele perfecte pentru Berbecii activi și independenți fiindcă tot ce își doresc ei de la un animal de companie e să fie loial.

TAUR – Porc, broaște țestoase. E de preferat să nu aleagă pisicile fiindcă desele lor plimbari prin vecini le pot afecta emoțional pe animale.

GEMENI – Papagal. Fiind foarte vorbărești și agitați, Gemenii au nevoie de un animal de companie pe măsură.

RAC – Hamster. Mic și ușor de îngrijit, acesta se va bucura de întreaga atenție a devotatului Rac, primind un tratament excepțional.

LEU – Cal. Deși preferă un cal de rasă, adesea se vor limita la o pisică, precum Angora Turcească din cauza lipsei de spațiu.

FECIOARĂ – Pește. Fecioarele iubesc ordinea și liniștea. De aceea, un animal zgomotos care le-ar putea deranja camera nu e printre preferințele lor.

BALANȚĂ – Pisică. Își doresc un animal frumos, așa că o pisică de rasă e exact ce și-ar putea dori nativii din această zodie.

SCORPION – Șarpe. Acestor nativi le plac lucrurile neobișnuite, prin urmare și animale pe care nu le-ar prefera alte persoane în mod special.

SĂGETĂTOR – Broască țestoasă. Deoarece le place foarte mult să călătorească, Săgetătorii preferă un animal căruia nu trebuie să îi acorde o atenție deosebită.

CAPRICORN – Dihorul este animalul perfect compatibil cu personalitatea nativilor din Capricorn.

VĂRSĂTOR – Păsări exotice. Vărsătorii vor cu orice preț să iasă din tipare, tocmai de aceea preferă păsări sau animale exotice.

PEȘTI – Iepure. Deși sunt niște persoane calme și emotive, peștii nu sunt pe gustul lor, dar un iepuraș îi va încânta.

Sursa foto: realitatea