Ce anume dezvăluie forma sânilor despre personalitatea unei femei

Forma sânilor spune ce fel de personalitate ai, potrivit unui grup de psihologi americani, care au analizat corpul femeilor. Aceștia spun că există șapte tipuri de sâni, iar fiecare dezvăluie anumite trăsături ale „posesoarelor”. Iată care sunt acestea și ce spune forma sânilor despre tine! Te recunoști?

Sânii conici

Acest tip de sâni este cel mai frecvent întâlnit la femei. Prietenoase, active, adesea interesate de sport, aceste femei sunt întotdeauna în centrul atenției bărbaților. Sunt prietene excelente și confidente la fel. Adesea, o prietenie strânsă cu ele se transformă într-o relație de dragoste. Aceste femei sunt ideale pentru a fi partenere romantice, căci sunt autentice în afecțiunea lor. De asemenea, au o atitudine maternă.

Sânii asimetrici

Sunt foarte schimbătoare. De la dragoste la ură este doar un pas, iar asta le descrie cel mai bine pe femeile cu sâni asimetrici. Însă, au idei creative, neconvenționale și adesea abordează mai multe soluții de rezolvare a problemelor.

Sânii cu orientare laterală. Posesoarele acestor sâni sunt de obicei foarte deschise și sincere, sunt străine de intrigi și bârfe despre străini, sunt decente și întotdeauna gata să-i susțină pe cei care au nevoie de ajutor, uneori chiar în detrimentul intereselor lor. Aceste femei sunt uneori criticate pentru simplitatea lor excesivă, cu toate acestea, nu au niciodată intenția de a jigni pe nimeni sau de a răni pe nimeni, ci vor doar să fie cinstite, căci este o parte a naturii lor.

Citește și: FACI PARIU CĂ NU ȘTIAI? TOP 6 VAGINE UIMITOARE DIN ÎNTREAGA LUME

Sânii în formă de lacrimă

De obicei, această formă a sânilor vorbește despre o sensibilitate emoțională sporită. Fetele cu pieptul în formă de lacrimă tind să exagereze amploarea problemelor, să se îngrijoreze pentru nimic și în general sunt foarte sentimentale. Ele visează la un prinț pe cal alb, un partener oarecum idealizat și foarte sensibil la orice eșecuri. Se vor dedica bărbatului care se ocupă de ele și vor fi cele mai grijulii mame.

Sânii mici

Femeile cu sâni mici sunt întotdeauna pline de energie și optimism, iar adevăratele lor sentimente sunt ascunse de ochii lumii. Ea poate plânge acasă pe perna ei, dar niciodată nu-și arată emoțiile în public. Se pricepe la comunicare: are sute de prieteni cu care se poate distra, dar are doar 2-3 persoane mai apropiate.

Sânii mari

Femeile cu sâni foarte mari sunt pregătite să-i ajute pe toți, să-i înconjoare cu atenție și grijă, să-i hrănească, să-i încălzească și să le dea sfaturi înțelepte. Aceste femei sunt mame minunate, de obicei, genul de mame ale căror casă miroase a prăjturi. Ele au întotdeauna cuvintele potrivite pentru toată lumea.

Sânii rotunzi

Este unul dintre cele mai rare tipuri de sâni, dar considerat cel mai atractiv. Aceste femei sunt de obicei răsfățate de atenția masculină, fiind foarte încrezătoare, ambițioase și orientate spre carieră. Femeile cu sâni rotunzi nu vor urî niciodată pe nimeni, nu încearcă să păstreze alături nici un bărbat și suferă din dragoste neîmpărtășită.

Sursa traducere și foto: click.ro