Ce anume i-a interzis, cu desăvârșire, Casa Regală Britanică lui Meghan Markle

Ce anume i-a interzis, cu desăvârșire, Casa Regală Britanică lui Meghan Markle! Visul de a deveni prima persoană din familia regală care are parte de o astfel de experiență a fost complet năruit pentru Meghan Markle.

Familia regală britanică consideră că nu ”se cuvine” ca ea, Ducesă de Sussex, să participe la un asemenea eveniment. Asta deși scopul fostei actrițe era să atragă atenția asupra acestei cauze nobile și să strângă cât mai mulți bani, care, în final, să ajungă în mâinile celor care au nevoie.

Citește și: IGGY AZALEA ÎŞI PROMOVEAZĂ GOALĂ-PUŞCĂ NOUL ALBUM! FOTO ÎN ARTICOL

O pasionată a fitness-ului, Ducesa de Sussex a dorit să participe la maratonul Londrei. Din păcate, cei din familia regală au considerat că ”nu se cuvine” ca un membru al casei regale britanice să alerge într-o costumație sumară și să transpire în public.

Meghan Markle este, așadar, dezamăgită că nu s-a putut folosi de notorietatea sa pentru a strânge bani pentru respectiva cauză nobilă. ”Meghan își prețuiește libertatea mai presus de orice și spera ca participarea la maratonul Londrei ar fi demonstrat lumii întregi că este o femeie independentă, care nu primește ordine de la familia regală”, spune o sursă din anturajul lui Meghan.

Sursa traducere: okmagazine.ro