Ce are nevoie fiecare zodie dupa o zi grea

Cand a fost ultima oara cand ai avut o zi oribila? In aceasta perioada a anului zilele proaste pot aparea destul de des, asa ca este bine sa ai un plan de actiune pentru acestea.

Cunoscand trasaturile specifice zodiei tale, am cautat sa identificam care sunt modalitatile potrivite pentru a te relaxa si a te simti mai bine. Citeste in continuare pentru a afla care este cel mai bun tratament pentru o zi proasta, potrivit zodiei tale!

CITESTE SI: Zilele norocoase ale fiecarei zodii

Berbec

Elibereaza toata acea energie intensa angajandu-te in activitatea ta fizica preferata. Te vei simti garantat mai bine dupa o alergare lunga sau o sedinta de kickboxing.

Taur

Ia o pauza de la ziua ta foarte stresanta infasurandu-te in patura ta preferata si rasfatandu-te cu un desert decadent. Grijile ti se vor evapora in cateva clipe.

Gemeni

Ofera-i mintii tale agitate o pauza binemeritata citind o carte buna. Concentrandu-ti energia mentala pe ceva distractiv si pozitiv te va ajuta sa te simti mai bine.

Rac

O seara relaxanta acasa este exact ceea ce ai nevoie dupa o zi grea. Asaza-te confortabil pe canapea si uita-te la filmul tau preferat. Pana la scena de final, te vei simti calma si linistita.

Leu

Gaseste o modalitate de a te exprima, fie ca asta inseamna sa lucrezi la un proiect creativ sau sa suni un prieten sa vorbesti. Odata ce iti vei exterioriza sentimentele te vei simti considerabil mai bine.

Fecioara

Povesteste-i unui prieten la cina despre ziua pe care ai avut-o. Acorda-ti suficient timp sa te gandesti si sa analizezi tot ceea ce s-a intamplat, pentru a putea sa treci peste si sa te relaxezi

Balanta

Un spa la tine acasa te va ajuta sa scapi de toate grijile pe care le ai. Petrece-ti seara rasfatandu-te cu masti de fata, scrub-uri si o manichiura perfecta – le meriti!

Scorpion

Trebuie sa iti eliberezi cumva toata energia specifica inainte de a te putea relaxa cu adevarat. Fa o plimbare invioratoare, iar apoi relaxeaza-te cu un vin rosu si o baie fierbinte cu spuma.

Sagetator

O combinatie intre activitate fizica, socializare si exprimarea frustrarilor este exact ceea ce ai nevoie! Suna un prieten si iesiti impreuna la alergat.

Capricorn

Dupa o zi stresanta, trateaza-te cu ceva special pentru tine, fie ca este vorba despre prajiturelele tale preferate, despre un masaj relaxant sau perechea de pantofi pe care ai vazut-o acum o saptamana.

Varsator

Intalneste-te cu prietenii tai si mergeti la un bar. Distractia te va face sa uiti de ziua cea proasta si te va face sa te simti reimprospatata si pozitiva.

CITESTE SI: ZODIA FEMININA de la care au de invatat toti barbatii

Pesti

Creeaza-ti o oaza de liniste acasa aprinzand niste lumanari si inchizandu-ti telefonul. Fie ca scrii, meditezi sau sorbi niste ceai si te relaxezi, ai nevoie de un mediu linistit pentru a te recupera dupa o zi lunga.

 Sursa:elle