Ce artisti vor concerta la evenimentele organizate de sarbatori in Sectorul 3

Narcisa Suciu, Mircea Vintila, Ducu Bertzi, Alexandra Usurelu, Cornelia si Lupu Rednic, Bere Gratis si Adrian Naidin se numara printre artistii care vor concerta in cadrul evenimentelor organizate de sarbatori in Sectorul 3. Intrarea la aceste evenimente este libera.

Primaria Sectorului 3 organizeaza in perioada 6-23 decembrie, in parcul Alexandru Ioan Cuza, o serie de sapte evenimente muzicale dedicate Craciunului. Seria evenimentelor va fi deschisa duminica, de Sfantul Nicolae, va continua in weekend-ul urmator, precum si in fiecare seara intre 20 si 23 decembrie. Bucurestenii sunt asteptati incepand cu ora 17.30 la cele sapte seri de sarbatoare, gazduite de foisorul din capatul aleii principale a parcului Alexandru Ioan Cuza (zona de acces la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii).

Evenimentele vor purta publicul printr-o gama muzicala diversa, dar unita de emoția Craciunului. Printre artistii care vor crea atmosfera de sarbatoare ii amintim pe Narcisa Suciu, Mircea Vintila, Ducu Bertzi, Alexandra Usurelu, Cornelia si Lupu Rednic, Bere Gratis si Adrian Naidin.

De asemenea, Primaria Sectorului 3 va organiza duminica, 19 decembrie, concertul tradițional de Craciun. Acesta va avea loc de la ora 17.30 in parcul Titan, la scena de langa lac (zona de acces la intersecția strazilor Campia Libertații si Liviu Rebreanu).

Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

Programul concertelor:

6 decembrie: MiniArtShow, Silvia Dumitrescu & Andantino, Ducu Bertzi
12 decembrie: Marius Bațu, Alexandra Usurelu & Muse Quartet
13 decembrie: Ansamblul Burnasul, Cornelia si Lupu Rednic
20 decembrie: Corul Sfantul Andrei Criteanul, Annes
21 decembrie: Cor Music Sound, Mircea Vintila & Trupa Brambura
22 decembrie: Mellina, Bere Gratis
23 decembrie: Cor Music Sound, Adrian Naidin Trio, Claudia Hanghiuc & Friends
19 decembrie: – Cor Music Sound
– Narcisa Suciu
– Acapella – dirijor George Miron, Monica Anghel si Andrei
Tudor Band
– Orchestra Mundi Colour, dirijor Alexandru Ilie, Ana Cebotari

 Sursa foto: b365