Ce au descoperit LEGISTII la AUTOPSIA POLITISTULUI UCIS de afaceristul turc

Accidentul caruia i-a cazut victima politistul GHEORGHE IONESCU a fost atat de violent, incat omul legii nu a avut NICIO SANSA DE SUPRAVIETUIRE. In urma AUTOPSIEI, legistii au constatat ca traumatismele au fost atat de severe, incat posibilitatile medicale de salvare erau NULE, informeaza Libertatea, citand surse medicale.

Raportul medicolegal al necropsiei cadavrului politistului de la “Rutiera”, avansat post-mortem la gradul de subinspector, este departe de a fi finalizat, deoarece o SERIE DE TESTE MEDICALE nu si-au primit inca raspunsurile.

“Am luat probe pentru examenele histopatologice din tesuturile tuturor organelor interne. Fireste, am recoltat probe si din cap, zona cea mai afectata. Urmeaza sa le studiem. Asa vom afla STAREA EXACTA A ORGANELOR AFECTATE. Vom sti cum s-au distrus si de ce au cedat”, relateaza sursa citata.

CITESTE SI: SOTIA POLITISTULUI GHEORGHE IONESCU II CERE LUI ABDULLAH ATAS DESPAGUBIRI DE 1 MILION DE EURO

Chiar daca rezultatele testelor microscopice sunt inca o necunoscuta, legistii si-au putut forma o prima opinie in ceea ce priveste cauzele mortii politistului Gheorghe Ionescu.
La autopsie, specialistii au contabilizat o sumedenie de RANI DEOSEBIT DE GRAVE care nu i-au dat nici o sansa de supravietuire omului legii, decedat dupa aproape TREI SAPTAMANI DE COMA PROFUNDA.

“Victima a suferit grave leziuni in mai multe zone ale corpului. Cap, abdomen, torace. INSUFICIENTA FUNCTIONALA MULTIPLA A ORGANELOR a depasit cu mult capacitatea organismului de a mai lupta, dar si posibilitatile medicale de a-l salva. Ranile au fost atat de grave, incat au anihilat orice procedura care ar fi putut sa-l readuca in simtiri. Cu alte cuvinte, politistul a fost CONDAMNAT LA MOARTE DIN MOMENTUL IN CARE A FOST IZBIT DE AUTOTURISM si proiectat pe caldaram”, au dezvaluit aceleasi surse.

Sursa foto: Libertatea