Ce au descoperit medicii în stomacul Cristinei Țopescu. Anchetatorii au două piste posibile

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică, 12 ianuarie, la vârsta de 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune se retrăsese din lumina reflectoarelor, căci devenise consilier al ministrului Sănătății. Decesul său a fost abstract pentru mulți, sfârșind din viață la numai 59 de ani. Potrivit Cancan, jurnalista ar fi decedat în jurul Anului Nou.

Cauza decesului nu a fost stabilită încă. De asemenea, a fost cerută o expertiză toxicologică după ce s-a constatat că în stomacul ei au existat mai multe tipuri de medicamente. De altfel, în spațiul public a fost dată o parte dintr-o conversație purtată între ea și un amic. Cristina Țopescu îi mărturisea prietenului ei că a luat un somnifer, pentru că se afla la capătul puterilor.

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, este mesajul trimis pe data de 28 decembrie 2019, la ora 22.01.

Citește și: CRISTINA ȚOPESCU A MURIT! MESAJUL TRANSMIS DE ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR

Descoperirea medicilor duce anchetatorii pe două posibile piste: sinucidere ori supradoză accidentală. Cele două variante în cazul morții Cristinei Țopescu sunt accentuate și de un mesaj audio. Ultima înregistrare a fost trimisă către un amic, iar aceasta se plângea că se simte rău și nu știe ce să facă.

„Dar asta mă omoară cu zile, deci asta e un nenorocit, pur și simplu, că până acuma, iți dai seama că a terminat cu ăia de la DSV dacă e adevarat. Și nu-mi dă nici macar un mesaj, și nu știu ce se întamplă cu fetița și mi-e mie acuma rău, dar cand îmi revin îl ia mama dracu că dacă ăsta îți imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșeală, crede-mă. dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn, merci”,spunea Cristina Țopescu.

Sursa foto: captura video