Ce au fost si ce au ajuns! Ce mai presteaza GEMENELE de la INDIGGO in SUA

Ani la rand, gemenele Gabriela si Mihaela Modorcea au incercat sa ne convinga, atat pe noi, cat si pe americani, ca mustesc de talent. Au fost luate de multe peste picior, dar se pare ca asta nu le-a tras inapoi, ci le-a ambitionat si mai mult sa nu renunte la visul lor.

Gabriela si Mihaela Modorcea se pare ca vor cu orice pret sa prinda radacini in Stalele Unite. Pentru ele chiar este taramul tuturor posibilitatilor. Cele doua surori de care nu aveti cum sa nu fi auzit vreodata pana acum, la cate aparitii controversate au avut in diverse emisiuni televizate, s-au reprofilat dupa ce au vazut ca vocile nu le sunt apreciate asa cum si-ar dori. Si s-au apucat de dans! De dansul din buric, sau belly dance cum il numesc americanii. Asta se pare ca le face fericite momentan, chiar daca nu castiga si foarte multi bani din astfel de prestatii, informeaza jurnalistii de la Click.

Va reamintim ca nu departe de 2008, gemenele de la Indiggo au vrut sa demonstreze ce pot si s-au inscris la show-ul de talente “America’s Got Talent”.

Au urcat pe scena fardate strident, in rochite extrem de provocatoare si au interpretat melodia “New York, New York”. Prestatia lor, care a lasat de dorit, a socat pe toata lumea, dar cel mai dur cu cele doua a fost David Hasselhoff, binecunoscutul actor pe care telespectatorii romani il stiu din serialul “Baywatch”. „Mi se pare infricosator modul in care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cantat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bantuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va intoarce la Bucuresti!“, le-a spus atunci David Hasselhoff. In ciuda prestatiei lor care a lasat de dorit, Gabriela si Mihaela Modorcea au reusit sa treaca in etapa urmatoare a concursului.

Evident ca Gabriela si Mihaela Modorcea au incercat sa-si faca o cariera in tara, insa nu au reusit sa se impuna pe piata muzicala din Romania si au luat drumul Americii.

Sursa foto si text: click.ro