Ce au scris calugarii de la Muntele Athos in cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Calugarii de pe muntele Athos au trimis presedintelui Traian Basescu o cerere de gratiere a lui Gigi Becali. Printre motivele de gratiere, calugarii au adaugat ca un astfel de gest va fi apreciat pozitiv de romani si va fi un semn al justetii increderii exprimate la vot, conform postului Romania Tv.

“Va scriem in favoarea unui frate al nostru intru credinta si neam, aflat acum in temnita, pe care il pomenim ca un nou ctitor si binefacator al asezamintelor monahale romanesti din Sfantul Munte Athos. Este vorba despre domnul George Becali”, au scris calugarii, potrivit sursei citate.

“Gandim acest act al Domniei Voastre ca un gest patriotic care-i va aduce bucurie lui, familiei sale si miilor de romani care il apreciaza, stiind ca in libertate, domnul George Becali poate face, asa cum a dovedit-o si in trecut, mult bine romanilor si celor din jur (…) Gestul gratierii, pe care nadajduim sa-l impliniti, va fi apreciat pozitiv de marea majoritate a romanilor, constituindu-se ca o dovada a justetii increderii pe care poporul roman v-a acordat-o in mod repetat de a-l reprezenta prin functia prezidentiala”, au mai scris calugarii de pe Muntele Athos.

Sursa foto: realitatea.net