Ce avere are, de fapt, El Chapo Guzman! Abia acum s-a aflat câți bani a făcut din traficul de droguri

Capturat în Mexic după ce a reușit să evadeze o dată din închisoare, El Chapo Guzman se află acum în custodia autorităților americane și își așteaptă procesul. Joaquin “El Chapo” Guzman este considerat a fi cel mai mare și cel mai periculos traficant de droguri și lider mafiot din zilele noastre, fiind adesea văzut că fiind chiar mai puternic decât faimosul Pablo Escobar.

El Chapo, liderul cartelului Sinaloa, se află acum în custodia autorităților americane, procesul său urmând să înceapă în luna septembrie. El este ținut într-o celulă izolată, iar vizitele sale sunt limitate și permanent supravegheate.

Citește și: MOARTEA ȘOCANTĂ A LUI JOHN GOTTI, UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI MAFIOȚI DIN ISTORIE! SE ȘTIA CĂ A MURIT DE CANCER, LA SPITAL

Traficantul mexican, a cărui vârstă exactă nu este cunoscută, presă mexicană spunând că are între 61 și 63 de ani, ar fi vinovat pentru zeci, poate chiar sute de asasinate la ordin. Pe de altă parte, de-a lungul “domniei” sale că lider al cartelului Sinaloa, în Mexic ar fi murit peste 100.000 de oameni din cauza războiului dintre traficanți.

Potrivit Departamentului de Justiție din SUA, adevărata avere a lui Joaquin Guzman s-ar ridica la peste 14 miliarde de dolari, bani făcuți din trafic de droguri și alte activități ilegale. Suma dezvăluită de Departamentul american de justiție îl face pe El Chapo unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei!

Sursă foto: the guardian