Ce avere are Keanu Reeves. Superstarul a strâns o sumă considerabilă

Keanu Reeves, superstarul din francizele Matrix și John Wick, este unul dintre superstarurile cele mai apreciate și iubite de la Hollywood. De-a lungul timpului, Keanu a reuși să strângă și o avere considerabilă grație talentului actoricesc.  

Keanu Reeves a apărut în filme încă din anii 80, producțiile în care a apărut acesta cumulând,la nivel mondial, aproximativ 4,49 miliarde de dolari.

Conform celor de la Forbes, averea lui Keanu Reeves se ridică la 360 de milioane de dolari.  Potrivit Forbes, “Speed” in 1994 l-a transformat pe Reeves într-un superstar, primul film de succes al actorului obținând încasări de 350,4 milioane de dolari.

Dar cel mai de succes film al lui Keanu Reeves nu este nici Matrix, nici Speed, nici John Wick. Toy Story 4 din 2019, în care Keanu i-a dat voce lui Duke Caboom, a avut încasări de 1.071 miliarde de dolari.

Keanu Reeves si-a creat propria companie de productie, Company Films, dar a pus și bazele Arch Motorcycle Company, care construieste si vinde motociclete la comanda. În 2018, Reeves a creat o fundație care strânge bani pentru cercetările în combaterea cancerului.

Sursa foto: billboard