Ce barbat are cea mai sexy privire? Gasesti raspunsul in zodia lui

Vrei sa il citesti dintr-o privire si sa stii ce se ascunde in ochii lui? Fie ca are ochi sexy, atragatori, misteriosi sau prea directi, mesajul lor poate fi descifrat in functie de zodia in care s-a nascut.

Cea mai sexy privire

Barbatul Berbec, un cuceritor innascut, te atrage din prima clipa cu privirea lui fierbinte si intunecata. Ochii lui atenti, concentrati asupra ta promit pasiuni nebanuite.

CITESTE SI: Cum iti dai seama ce zodie te place?

Barbatul Gemeni este un maestru al flirtului, iar ochii lui transmit un mesaj foarte clar femeilor pe care le place. Daca este in toane bune, privirea lui jucausa promite distractii si o noapte de neuitat.

Barbatul Scorpion te tintuieste cu ochi magici, plini de secrete, in care nu vei citi niciodata ce se petrece in sufletul lui. Privirea Scorpionului este greu de descifrat, daca nu il cunosti in cele mai intime ipostaze.

Barbatul Pesti este inzestrat cu o privire adanca, alunecoasa si plina de promisiuni. Daca privesti in ochii lui, gasesti o lume plina de povesti pe care ti le ofera cu toata generozitatea.

Cea mai expresiva privire

Barbatul Taur este sigur pe el, iar acest lucru i se citeste imediat in ochi. Privirea lui directa, care dezvaluie usor tot ce ii trece prin cap, este puternica si sugestiva. Parca ti-ar spune: ”vei avea exact ce vezi!”

Barbatul Rac va face tot posibilul sa iti ascunda emotiile si sentimentele, dar acestea se vad intotdeauna in ochii lui, daca il privesti cu atentie. In clipele de intimitate, ochii il tradeaza daca te iubeste cu adevarat sau nu.

Barbatul Sagetator are, poate, cea mai sincera privire din tot zodiacul: indrazneata, cercetatoare, directa si captivanta. Cum starea lui de spirit este adesea optimista, ochii lui exprima exact ceea ce simte.

 Barbatul Leu are privirea furisata de felina, gata de joaca, dar la modul cel mai serios. Cand zambeste, cand este serios, cand te vrea, cand te respinge, dar ochii lui expresivi sunt greu de uitat.

Cea mai rece privire


Barbatul Balanta, obisnuit sa judece totul in cele mai mici detalii, are o privire serioasa care te evalueaza din cap pana in picioare. Trebuie sa stii ca, inainte de toate, ochii lui vor cauta defectele, si la final calitatile tale.

Barbatul Varsator are o privire plina de intelesuri, uneori meditativa, alteori dinamica, dar impersonala. Poate sa aiba cei mai frumosi ochi pe care i-ai vazut vreodata, cu cea mai frumoasa culoare, dar lumina din ei va fi rece.

Barbatul Capricorn este faimos pentru privirea lui calma si directa. Parca te judeca tot timpul si simti o unda de repros, cand nu-i convine ceva. Capricornul zambeste rar, de aceea nici ochii lui nu sunt prea dulci.

CITESTE SI: Cum e relatia cu partenerul tau, daca are aceeasi zodie ca tine

Barbatul Fecioara are privirea cea mai rece si dura. Nu vei vedea niciodata in ochii lui emotiile prin care trece. Stie sa se ascunda in spatele unui zid de gheata, iar ochii lui nu vad decat lucrurile concrete si palpabile.

 Sursa:clickpentrufemei