Ce beneficii obții în urma procedurii de criolipoliza

Folosind doar tehnologii inovative pentru a reduce celulele adipoase, tratamentele de inghetare a grasimilor, sau procedura numita si criolipoliza, este mult mai avantajoasa fata de liposuctia traditionala sau alte metode chirurgicale de reducere a grasimilor.

Cum functioneaza criolipoliza

Tratamentele de inghetare a grasimilor vizeaza celulele adipoase si le ingheata, provocand apoptoza sau „moartea celulara”. Celulele pe moarte trec apoi prin procesele biologice ale corpului si sunt eliminate prin ficat.

Deoarece celulele adipoase au o sensibilitate mai mare la temperatura mica decat celulele pielii, acest lucru lasa pielea inconjuratoare nedeteriorata, un avantaj pe care inghetarea grasimilor il are fata de tratamentele invazive.

Zone de tratament

Unele zone ale corpului care pot fi tratate sunt:

Cum lucreaza procedura de criolipoliza Bucuresti

Dispozitivele de inghetare a grasimilor, cum este CoolTech au doua aplicatoare care trateaza zonele dorite printr-o singura sedinta. Fiecare aplicator atrage inauntru tesutul gras printr-un efect de vacuum incetinind temporar circulatia sangvina, facilitand imediat crioterapia. Dupa aceasta procedura are loc procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

Majoritatea celor care au decurs la aceasta procedura au descris-o ca fiind nedureroasa, aspiratia aplicatoarelor fiind tolerabila.

Timp scurt de tratament

Fiecare tratament dureaza pana la 60 de minute pentru o zona localizata. Daca ai mai mult decat o anumita zona pe care doresti sa o vizezi in mod eficient, aceasta poate dura mai mult timp.

Perioada scurta de recuperare

Comparativ cu liposuctia, tratamentele de inghetare a grasimilor se pot face ca tratament ambulatoriu. Vei putea reveni la locul de munca in aceeasi zi sau a doua zi dupa tratament.

Rezultate

Studiile clinice au aratat, de asemenea, ca inghetarea grasimilor poate reduce in mod eficient grasimile subcutanate cu 25% chiar dupa prima sesiune.

Eficacitatea tratamentului atrage clientii care doresc sa reduca grasimile corporale si doresc rezultate semnificative in cel mai scurt timp.

Pentru o prezentare generala a procedurii de criolipoliza pret, poti intra pe site-ul clinicii Yiara, care ofera la moment o reducere de pana la 75% la tratamentele de acest fel.

Cu functiile de aspiratie usoara care permit o experienta nedureroasa, clientii se pot astepta ca sesiunile de CoolTech:

Daca doresti sa reduci grasimile corporale in cel mai rapid mod posibil, aceasta procedura este ceea ce cauti!