Ce bijuterii din argint să porți la Summer Well ca să fii cool

Festivalurile au devenit locul perfect pentru cele mai tari petreceri de vara. Odata ce ti-ai luat bilet, nu mai ramane decat sa te gandesti la ce bijuterii argint sa porti! Si pentru ca atmosfera de vacanta o vei regasi anul acesta incepand cu 12 august la Summer Well, unul dintre cele mai mari festivaluri ale verii din Romania, astazi te ajutam sa iti alegi bijuterii din argint potrivite care sa iti scoata in evidenta outfit-urile.

Daca vorbim de bijuterii de argint, acestea sunt populare pentru crearea tinutelor boho si hippie purtate de fashioniste la festivaluri. Argintul este un metal foarte versatil si usor comparativ cu alte metale pretiose, astfel iti da libertatea sa nu duci grija bijuteriilor si sa te distrezi din plin.

Iata ce bijuterii sa porti si mai exact cum sa le combini cu succes pentru un look cool.

  1. Poarta mai multe modele de lantisoare in acelasi timp

Selecteaza cateva coliere cu lungimi diferite care arata similar si adauga unul cate unul pana cand esti multumita. Colierul argint Rose Becca este un exemplu de accesoriu feminin si delicat, cu care nu vei da gres. Un detaliu de efect, exact ceea ce ai nevoie pentru un look de festival care sa intoarca toate privirile celor din jurul tau.

  1. Alege inele subtiri multiple sau unul mare si de efect

Poarta cat mai multe inele subtiri, pe cat mai multe degete sau adauga un inel voluminos pentru a-ti completa tinuta. Daca preferi inelele sofisticate, fara indoiala te vei indragosti de inelul argint Orly. Un accesoriu fashion, aparent simplu, dar extrem de chic, numai bun pentru un look fresh, bold si feminin de festival. Inelul este usor reglabil, asa ca nu vei avea probleme cu dimensiunea lui.

  1. Opteaza pentru cercei voluminosi

Asemenea inelelor, cerceii voluminosi cu siguranta vor atrage toate privirile. Tot ce mai ai nevoie este o palarie sau cu un hairstyle boho, iar tinuta ta va fi gata de festival. Cerceii din argint rodiat Leyla incorporeaza perfect spiritul femeilor moderne, cu un stil minimalist. Poarta-i cu incredere la festival daca iti doresti o pereche de cercei trendy, usori si de efect.

Bijuteriile din argint cu siguranta iti vor completa cu succes tinuta la festival, dar nu uita un sfat important: cel mai tare accesoriu este sa te simti libera si fericita! Tine cont de aceste recomandari si fii cea mai cool din gasca ta de prieteni la Summer Well!