Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte

Semnele zodiacale au personalități foarte distincte, ceea ce se observă și în gusturile vizavi de vestimentație și accesorii. Bijuteriile sunt o parte importantă a fiecărei ținute, iar potrivirea lor în funcție de zodia fiecăruia nu va face decât să ofere și mai multă încredere în sine, scrie România Liberă.

Femeia berbec

Berbecul este o zodie de foc, puternică, îngrezătoare, căreia îi place să epateze prin bijuteriile pe care le asortează ținutelor. Cea mai potrivită nestemată pentru femeile din zodia berbec este granatul sau oricare altă piatră cu o culoare roșie profundă.

Femeia taur

Femeia taur se află într-o zodie de pământ, foarte puternică. Culorile cele mai potrivite pentru această zodie sunt cele puternice, colorate în nuanțe de roz, verde sau portocaliu. Deși este vorba despre nuanțe puternice, femeii taur nu îi place să epateze prin dimensiune, iar bijuteriile sale sunt de obicei mici, elegante și doar colorate.

Femeia gemeni

Femeia gemeni radiază atunci când poartă bijuterii în combinații de argintiu și galben. Aceste bijuterii îi oferă strălucire, căldură și sunt radiante, perfecte pentru o zodie de aer. Nu le plaace să iasă în evidență, dar nici să treacă neobservate.

Femeia rac

Racul este o zodie delicată, sensibilă și elegantă, elemente ce se reflectă și asupra bijuteriilor preferate de acest nativ. Pe Iris Boutique puteți găsi bijuteriile perfecte pentru femeia rac, acestea fiind pe bază de perle, delicate sau în nuanțe translucide, pastelate.

Femeia leu

Femeia leu este considerată cea mai epatantă din tot zodiacul. Atunci când vine vorba despre bijuterii îndrăznește, ea nu se va da în lături de la nimic. Deoarece este o zodie puternică de foc și se află sub dominația Soarelui, leul este complimentat cel mai bine de aur și de pietre prețioase. Vezi mai multe despre zodia leu aici.

Femeia fecioară

Femeia fecioara va purta în principiu bijuterii închise la culoaare, atât în ceea ce privește culorile pietrelor, cât și cea a metalului folosit. Nunațele sunt foarte variate, de la cărămiziu închis, la violent intens, însă toate vor fi înclinate către partea mai întunecată.

Femeia balanță

Zodia balanță este guvernată de pietrele de culoare verde. Acestea se combină foarte frumos cu argintul, oferind prospețime oricărei ținute și un aer diafan, specific acestei zodii.

Femeia scorpion

Femeile scorpion sunt unele dintre cele mai versatile în ceea ce privește bijuteriile. Indiferent dacă este vorba despre niște cercei excentrici sau de un colier foarte fin și elegant, femeia scorpion își va alege bijuteriile în funcție de starea de spirit din momentul respectiv.

Femeia săgetător

Bijuteriile purtate de femeile din zodia săgetător sunt foarte prețioase. Indiferent de culoarea sau metalul folosit în construcția lor, femeia săgetător va adora întotdeauna lucrurile scumpe și prețioase.

Femeia capricon

Femeia capricorn se va potrivi cel mai bine cu bijuteriile pe baza de pietre semiprețioase închise la culoare – mov, negru, vișiniu. Aceste nuanțe transmit în exterior caracterul puternic al unui capricorn.

Femeia vărsător

Vărsătorul este o zodie de aer puternică și vibrantă, cel mai bine reprezentată de toate nuanțele de albastru. Indiferent dacă este vorba despre bijuterii epatante sau nu, nuanțele de albastru vor oferi o delicatețe aparte vărsătorilor.

Femeia pești

Femeia pește este foarte sensibilă, lucru ce se vede și în bijuteriile ei minimaliste. În ceea ce privește culorile, nuanțele marine sunt ideale – albastru, turcoaz, violet, ele potrivindu-se de minune cu argintul.

Sursa foto: gandul