Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie?

Cine nu iubeste bijuteriile? Din metale si pietre pretioase sau, dimpotriva, din materiale simple, cu forme clasice sau neobisnuite, ele sunt capabile sa puna in valoare orice tinuta, scotand-o din anonimat.

Alegerea bijuteriilor in functie de zodie este un criteriu inedit dupa care te poti ghida atunci cand doresti sa te rasfeti cu un cadou rafinat. Este util si in situatiile cand doresti sa oferi persoanelor dragi o bijuterie care sa fie in acord cu personalitatea lor. Chiar daca nu esti foarte bine familiarizata cu universul zodiilor, este suficient sa stii cateva caracteristici de baza ale fiecarui semn din zodiac, ce te vor indruma in alegerea accesoriilor potrivite.

Berbec

Indraznete si ambitioase, femeile Berbec se arunca cu capul inainte chiar si in cele mai provocatoare situatii. Le place sa aiba un impact puternic in tot ceea ce fac. Acest lucru este valabil si in cazul bijuteriilor pe care le poarta. Energia si entuziasmul se reflecta in bijuteriile pe care le aleg si nu le este teama sa experimenteze diverse stiluri.

Femeile Berbec adora sa fie la curent cu tendintele in materie de bijuterii, de aceea, sunt cu un pas inainte in ceea ce priveste stilul. Bijuteriile in nuante de rosu sau cu rubin li se potrivesc cel mai bine pentru ca exprima personalitatea si tonusul acestui semn al zodiacului.

Taur

Femeile Taur sunt constiincioase, traditionaliste, sentimentaliste dar si incapatanate. Au o fire melancolica, drept pentru care rozul inchis si verdele vin in completarea personalitatii. Femeile din zodia taur sunt persoane realiste care traiesc in comuniune cu natura, iar datorita spiritului melancolic, de cele mai multe ori incearca sa-si pastreze anonimatul. In cele mai multe cazuri, taurii prefera bijuterii in culori naturale – albastru, verde, maro, kaki.

Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Femeile nascute sub acest semn au un farmec aparte, sunt versatile si comunicative. Ele cauta mereu sa acumuleze informatii, sunt joviale si carismatice. Trec foarte usor de la o stare la alta si prefera sa aiba in palmaresul lor bijuterii cat mai diferite care sa se plieze pe starile lor spontane. Asadar, bijuteriile pentru care opteaza sunt discrete, preferand coliere si bratari cu pietre mov si albastre.

Rac

Femeile Rac sunt familiste convinse, descurcarete, foarte empatice, cu o capacitate incredibila de adaptare la orice situatie. Albul este o culoare cheie pentru acest semn de apa si, din fericire, este, de asemenea, una dintre cele mai atemporale si mai versatile nuante. Tinutele lejere sunt favorite, indiferent ca vorbim de o tinuta casual sau casual-office. Femeilor rac li se potrivesc de minune bijuteriile mici, finute, cu motive discrete.

Leu

Femeile Leu adora sa fie observate de cei din jur, iar bijuteriile stralucitoare fac parte din arsenalul lor de seductie. Le plac bijuteriile indraznete, care atrag atentia si care pot impresiona imediat oamenii.

Fiind o zodie de foc, guvernata de soare, Leul va alege intotdeauna bijuteriile aurii in locul celor argintii. Pentru ca vor sa fie in lumina reflectoarelor, vor alege cerceii voluminosi, pandantivele cu pietre mari, cat mai stralucitoare posibil.

Fecioara

Fecioarelor le place sa-si pastreze viata in ordine, chiar si cand vine vorba de stilul vestimentar si accesorizare. Nu le plac piesele care se misca foarte mult, de aceea adora bijuteriile minimaliste. De exemplu, cerceii candelabru nu sunt o alegere buna pentru femeile Fecioara, spre deosebire de cerceii studs care li se potrivesc perfect.

Balanta

Reprezentantele acestui semn zodiacal le place sa ofere si in acelasi timp se bucura ca un copil mic atunci cand primesc un cadou. Corectitudinea este una din valorile lor personale. Au o alura de povestitoare din nastere, iti face o deosebita placere sa le ai in preajma si sa te bucuri de compania lor. Tinutele sport si bijuteriile minimaliste sunt pentru ele cea mai buna alegere

Scorpion

Misterioase, pasionale si extrem de puternice – asa sunt nativele Scorpion. Au o carisma speciala si nu tin mortis sa iasa in evidenta cu accesorii de mari dimensiuni. Ba din contra!

Nativa Scorpion va alege bijuteriile fine, discrete, dar rafinate. Adora negrul si va alege o piatra neagra, pe care sa o poata purta la orice eveniment, indiferent de tinuta.

Sagetator

Vei remarca foarte usor o femeie Sagetator prin jovialitatea si atitudinea optimista fata de viata. Femeile Sagetator au o fire vesela, le place sa se distreze si sa calatoreasca mult, precum si sa faca din stilul lor un mod distractiv de a se exprima.

Adora bijuteriile confortabile, delicate si simple. Simt nevoia sa pastreze amintiri din calatoriile pe care le-au facut, asa ca nu te mira daca le vezi cu un colier vesel sau foarte colorat sau cu unul cu pietre semipretioase, numai bun pentru a accesoriza o tinuta pentru un eveniment mai pretentios.

Capricorn

Este un semn zodiacal extrem de ambitios si opteaza de obicei pentru bijuterii de ultima generatie. Vede bijuteriile ca pe o investitie. Se concentreaza intotdeauna pe calitate si maiestrie.

Datorita faptului ca femeile Capricorn sunt melancolice si introvertite, tind spre culori intunecate – negru, cafeniu si albastru inchis. Prin aceste alegeri, isi doresc sa exprime eleganta, sobrietate si seriozitate.

Varsator

Femeile Varsator sunt un pic excentrice din fire. In plus, sunt extrem de idealiste si sociabile si adora accesoriile cu design minimalist. Vor purta mai multe bratari dama pe aceeasi mana si, in acest fel, va incerca sa isi demonstreze originalitatea.

Varsatorii sunt futuristi si vor alege, cel mai probabil, bijuterii excentrice. Iubesc Safirul, topazul, diamantele albastre si ametistul.

Pesti

Pestii sunt persoane idealiste, sensibile, romantice, dar nehotarate si foarte nesigure in fortele proprii. De cele mai multe ori, sunt retrase, timide, iar dispozitia lor poate fluctua destul de repede.

Nu poarta mai multe bijuterii decat este nevoie si merg la sigur, pe stilul clasic, atemporal. Le sta bine orice ar purta, dar stilul boho chic se potriveste perfect acestui semn zodiacal.

Iubesti bijuteriile si cauti mereu modele cu un design deosebit? VeeShop.ro este magazinul online de care ai nevoie! Aici vei gasi o selectie impresionanta de bijuterii rafinate la preturi accesibile.