Ce bolid de lux au primit cadou politistii din Marea Britanie!

Politistii din Marea Britanie vor prinde vitezomanii cu ajutorul unui McLaren 12C Spider care valoreaza aproape 290.000 de euro si ajunge de la 0 la 100 de km/h in numai 3 secunde.

Ofiterii britanici din cadrul Central Motorway Group din Midland sunt in culmea fericirii! Ei au primit din partea unui dealer auto local un McLaren 12C Spider modificat, a carui valoare ajunge la aproximativ 290.000 de euro.

Gratie unui motor twin turbo de 3.8 litri, ce dezvolta peste 600 de cai putere si este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj in sapte trepte, bolidul de politie ajunge de la 0 la 100 de km/h in aproximativ 3 secunde si atinge o viteza maxima de 333 de km/h, scrie publicatia britanica Daily Mail.

Noul supercar a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment desfasurat, recent,  in orasul Birmingham. Achizitia este spectaculoasa pentru Marea Britanie, insa nu se compara cu flota de supercaruri  a politistilor din Dubai. Oamenii legii de aici au la dispozitie mai multe astfel de supercaruri printre care Lamborghini, Bentley, Ferrari sau Aston Martin.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk