Ce cercei argint se potrivesc cu tipul feței tale?

Cerceii sunt adesea ultimele elemente care-ti lipsesc pentru a definitiva o tinuta grozava. Atunci cand cumpara, femeile aleg de obicei aceste accesorii in functie de stilul, culoarea si materialele utilizate in bijuterii. Desigur, aceasta este o tactica buna pentru alegerea cerceilor potriviti pentru o anumita tinuta. Cu toate acestea, un factor decisiv este adesea neglijat: forma fetei. Femeile care aleg cerceii in functie de forma individuala a fetei pot folosi mijloace foarte simple pentru a oferi frumusetii lor naturale un accent foarte special. Iti vom arata ce tipuri de baza de cercei exista si cu ce forma de fata se potrivesc.

Ce tipuri de cercei exista?

Atunci cand isi descriu cerceii, vanzatorii se concentreaza adesea aproape exclusiv pe stil, material si procesul de fabricatie. Dar daca stii deja ce forma de cercei doresti, poti restrange campul de cautare si vei gasi cerceii care ti se potrivesc mai repede. De asemenea, daca stii ce material doresti, adica cercei argint sau alt metal, cautarea va fi si mai simpla. Inainte de a ajunge la specificul formei fetei tale, iti vom arata cele mai frecvente tipuri de cercei.

Cercei lacrima

Dupa cum sugereaza si numele, cerceii lacrima sunt bijuterii in forma de picaturi. Adesea, acesti cercei lacrima sunt confectionati din aur sau argint, cu pietre pretioase sau perle.

Cercei candelabru

„Candelabru” este numele dat cerceilor agatati de lobul urechii. Bijuteriile atarna pur si simplu. Cerceii candelabru pot fi incrustati cu perle mici sau alte pietre. Cerceii candelabru pot arata foarte diferit si pot fi atat ingusti, cat si mai alti. Aceasta forma de cercei este purtata in special de femeile increzatoare in sine, carora nu le este frica sa atraga atentia. De la simplu la opulent si uneori foarte elaborat, poti gasi multe variante de cercei candelabru.

Cercei cu stift

Cerceii cu stift stau direct pe lobul urechii. Datorita aspectului lor simplu, pot fi purtati cu aproape orice tinuta. Acei cercei pot fi sferici, unghiulare sau cu pietre. Inchizatoarea impiedica alunecarea surubului din urechi.

Creole

Creolele sunt cercei rotunzi, sub forma de cercuri goale. Aceste tipuri de cercei sunt disponibile  intr-o varietate de diametre si latimi.

Acestea sunt principalele forme de cercei, insa mai exista si altele, pe care le poti descoperi pe site-uri precum hypnotica.ro. Sa vedem acum, cum potrivim cerceii, din argint sau din alt metal, cu forma fetei.

In lumea modei, chipurile sunt descrise mai ales prin forma si tonalitatea pielii. Cand este facuta alegerea bijuteriilor, de obicei, stilistii incearca sa aleaga bijuterii care se armonizeaza cu culoarea pielii. Cu toate acestea, este mai important ca cerceii sa flateze forma generala a fetei. Iti vom arata ce cercei se potrivesc cu ce tip de fata. Cel mai important lucru este ca accentul sa fie pus mai degraba pe forma decat pe stilul cercelului.

Cercei pentru fetele ovale

La fetele ovale, fruntea este la fel de larga ca pometii. Fata devine mai ingusta de la obraji pana la barbie, ceea ce creeaza forma ovala a fetei. Femeile cu fete ovale pot purta aproape orice stil de cercei. Cu toate acestea, cerceii cu forma rotunda sunt perfecti pentru o asemenea fata. Acestia se concentreaza pe forma eleganta a fetei, fara a face fata sa para mai larga sau mai lunga. Cerceii cu lacrima sunt, de asemenea, foarte potriviti pentru aceasta forma a fetei si creeaza simetrie si echilibru.

Cercei pentru o fata rotunda

Spre deosebire de fata ovala, fata este doar putin sau deloc mai ingusta de la obraji pana la barbie. Femeile cu fata rotunda ar trebui sa urmareasca alungirea vizuala a fetei. Creole ar trebui evitate, deoarece acestea fac fata sa para mai larga. Nu alege cercei prea largi, ci piese mai degraba inguste sau cu dimensiuni mijlocii. Cerceii cu stift sunt perfecti pentru fetele rotunde.

Cercei pentru o fata in forma de inima

Este tipic pentru o fata in forma de inima ca zona fruntii este mai larga decat zona obrazului. La fel ca in cazul fetei ovale, chipul este progresiv mai ingust de la obraji pana la barbie. Atunci cand alegi cerceii pentru fetele in forma de inima, ar trebui sa va orientati pe piese cu linii si curbe alungite. Forma alungita, curbata, echilibreaza perfect forma fetei si deplaseaza focalizarea optica catre zona ochilor si a obrazului. Cerceii picatura sau cerceii candelabru arata deosebit de bine la aceste femei.

Cercei pentru fata dreptunghiulara

O forma a fetei care este destul de rara la femei este forma dreptunghiulara. Cu aceasta forma, fruntea, obrajii si maxilarul au aproximativ aceeasi latime. Majoritatea persoanelor cu fata dreptunghiulara au falci puternice si trasaturi faciale distinctive. Pentru femeile cu o forma dreptunghiulara a fetei, cerceii rotunjiti sunt deosebit de potriviti, deoarece fac ca linia maxilarului sa para mai fina. Creolele supradimensionate si cerceii alungiti fac ca fata sa para mai mica si contururile sa para mai fine. Cerceii dreptunghiulari, patrati ar trebui sa fie evitati de femeile cu fata dreptunghiulara.

Cercei pentru o fata ingusta

In principiu, forma fetei inguste este, de asemenea, o fata patrata. Fata pare destul de alungita. Cu fetele inguste, este important sa minimalizam vizual lungimea. Acest lucru este foarte usor de realizat cu cerceii lungi. Cerceii cu perle agatate, precum si cerceii cu curbe alungite accentueaza pometii, adauga o atingere eleganta fetei si o fac sa para mai putin alungita.

Speram ca ti-a fost de folos acest articol. Acum poti selecta cerceii in asa fel incat sa iti poti accentua perfect forma naturala a fetei. Pentru a gasi cerceii potriviti, intra pe hypnotica.ro!